Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Αποκάλυψη Καμμένου: Νέα μίζα 2,5 εκ. Ευρώ “ταξιδεύει” στα Βαλκάνια.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Με συγχωρείτε, κύριε Πρόεδρε, αλλά υπάρχει ένα πολύ σοβαρό παρεμπίπτον θέμα. Πρέπει να πράξετε τώρα κάτι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Αφορά τη διαδικασία;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι, αλλά αφορά την Εξεταστική Επιτροπή.
Πρέπει να φύγει εκτάκτως από εσάς ένα έγγραφο. Έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα σε σχέση με την Ο.Τ.Ε. INTERNATIONAL. Υπάρχει από τα «μαύρα»  ταμεία της SIEMENS,
ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες (1.100.000), που φεύγει από το Μονακό και πάει στην Κύπρο και από την Κύπρο στα Σκόπια, εμπλουτισμένο με παραπάνω χρήματα από τον Ο.Τ.Ε., προκειμένου να εξαγοραστούν δημόσιοι λειτουργοί.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριε συνάδελφε, αυτήν τη στιγμή πηγαίνετε στο γραφείο μου και συνεργαστείτε με τους συνεργάτες μου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω να καταγραφεί στα Πρακτικά. Πρέπει να φύγει εκτάκτως τώρα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Συμφωνώ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να έρθουν τώρα από τον Ο.Τ.Ε. τα βιβλία της Ο.Τ.Ε. INTERNATIONAL, τα οποία έχουμε ζητήσει από τον κύριο Βουρλούμη και τα οποία δεν μας τα έχει στείλει ακόμη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Και ο λογαριασμός, για τον οποίο λέτε, έχουμε ζητήσει να ανοιχθεί. Όμως δεν έχει έρθει τίποτα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ναι, δεν έχει έρθει τίποτα, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, διότι είναι γύρω στα 2,5 εκατομμύρια, τα οποία ταξιδεύουν μέσω Βαλκανίων.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Αλλά διακόπτουμε τώρα τη διαδικασία.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Συγγνώμη που σας διέκοψα, αλλά επειδή το θέμα προκύπτει τώρα από το Μονακό, πρέπει να φύγει τώρα έγγραφο δικό σας.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Κύριε συνάδελφε, συνεννοηθείτε με το γραφείο μου, διατυπώστε το έγγραφο και παρακαλώ να μου το φέρετε να το υπογράψω εδώ. Τώρα.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών