Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Σιωπή από τον Παναγιωτακόπουλου για το καλό του κόμματος

Η "Αριστερή Πρωτοβουλία" του Πα.Σο.Κ. είναι μια κίνηση πολιτών που εμπνεέται από παλαιό- Πα.σο.Κ. και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Πιστή στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της έχει κατορθώσει πολλές φορές να κάνει αισθητή την παρουσία της στη δημόσια πολιτική σκηνή. Ενώ η δύναμή της αντλείται από...
τις τοπικές οργανώσεις του Πα.Σο.Κ., μεγαλό μέρος των οποίων ελέγχει.


Πρόσφατα ο 'αρχηγός' της, βουλευτής, Παναγιωτακόπουλος, σε ομιλία του, έθεσε 'veto' στην υποψηφιότητα Τατούλη αλλά και του Μπουτάρη.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν 'συντροφος' της κίνησης για πολλά χρόνια και οι περισσότεροι ανέμεναν, τουλάχιστον, μια δήλωση αποδοχής της υποψηφιότητάς του από την "Αριστερή Πρωτοβουλία".

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη και δεν πρόκειται, καθώς ο ΓΑΠ κατόρθωσε να 'εξαγωράσει' τη σιωπή του Παναγιωτακόπουλου με την ανάληψη του Γραμματέα του Πα.Σο.Κ. από τον Μιχάλη Καρχιμάκη. 
Στέλεχος αποδοχής από την "Αριστερή Πρωτοβουλία" που ικανοποιεί το πάγιο αίτημα της για επαναφορά του κόμματος σε χέρια 'παπανδρεικών".

Τώρα πως θα διακιολογήσει στους συντρόφους του ο Παναγιωτακόπουλος της κωλοτούμπα τις επόμενες ημέρες δεν γνωρίζουμε.
Το θέμα ήδη έχει πάρει διαστάσεις στους κόλπους της κίνησης και ο "Αρχηγός" δέχεται πυρά από πολλούς 'Στρατηγούς" για την συμφωνία σιωπής και σύμπλευσης με το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο του Πα.Σο.Κ.

*Οι όροι Αρχηγός, Στρατηγός υποστράτηγοι και στρατιώτες δεν εφευρέθηκαν από εμάς αλλά αποτελούν προσφώνηση για τα μέλη της κίνησης. Τώρα που παραπέμπουν το αφήνουμε στην κρίση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών