Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Ευσεβείς πόθοι

Έχει κατακλιστεί το διαδίκτυο με δεκάδες αναρτήσεις από blogs και δημοσιογραφικά sites για τις εισηγήσεις που δέχεται σε καθημερινή βάση ο Αντώνης Σαμαράς από συνεργάτες ώστε να αποσύρει την υποψηφιότητα Κικίλια.

Γράφαμε πριν μερικές ημέρες...
για την τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται στη Νέα Δημοκρατία εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια της Αττικής.

Τα τελευταία γεγονότα συγκλίνουν στις πρώτες σκέψεις μας και τα συμπεράσματα.

Η Νέα δημοκρατία με την επιλογή Κικίλια δείχνει όραμα και γεμίζει με ελπίδα απέναντι στις παρωχημένες υποψηφιότητες των υπολοίπων κομμάτων.

Αν προσθέσουμε και την αγωνία ορισμένων να 'ψηλώσουν' το ΛΑ.Ο.Σ. δημοσκοπικά, φοβούμενοί ότι στον πρώτο γύρο θα έχουμε εκπλήξεις και εμφράγματα σε ορισμένους, είναι πασιφανές ποιός είναι ο κερδισμένος των εντυπώσεων.

Στρατηγικής σημασίας θα είναι από εδώ και πέρα η παρουσιάση του καθημερινού έργου του επιτελείου του υποψηφίου της ΝΔ ώστε ο κόσμος να διαπιστώσει τη δυναμική και την ποιότητά του.

Όσο για τους παρατρεχάμενους που έχουν αυτοσκοπό τη δημιουργία εσωκομματικών έριδων στην αξιωματική αντιπολίτευση τους έχουμε συστήσει Μεσσηνιακό ξύδι.

Αρίστης ποιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών