Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2010

Προκαλεί η σύζυγος του Βουλγαράκη, Κατερίνα Πελέκη. Αποκαλύψεις για την οικογένεια Βουλγαράκη που λυμαίνονταν το Δημόσιο για 5 χρόνια. Ξεφτιλισμένοι

Πριν από λίγο, σύμφωνα με αυτά που μετέδωσαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, κατέθεσε, και συνεχίζει, στην προανακριτική επιτροπή της βουλής για το Βατοπαιδι, η σύζυγος του Βουλγαράκη, Κατερίνα Πελέκη.

Η συμβολαιογράφος άφησε υποννοούμενα για τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή πως κινούσε τα νήματα γύρω από τις συναλλαγές της Μονής και του δημοσίου, ενώ προκλητικά είπε πως "μερικοί δεν τιμούν τα παντελόνια τους"

Αστειότητες μας φαίνονται όλα αυτά που λέει η νεόπλουτη Κατερίνα Πελέκη.

Ας δούμε όμως τι έχει γράψει...
η πρόσφατη ιστορία για αυτή και την οικογένειά της.
Ρεπορτάζ των Νέων

1 «Βάφτισαν» οικόπεδα 8.600 στρέμματα δάσους 

συμβολαιογράφος η Κατερίνα Πελέκη

2. Κάθε χρόνο και πιο πλούσιο το 'πόθεν έσχες' της οικογένειας Βουλγαράκη

3.Με οριστική παύση απειλείται η συμβολαιογράφος Αικ. Πελέκη

4.Με το συμβόλαιο - σκάνδαλο που υπέγραψε το 2007 η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπαιδίου, με συμβολαιογράφο την Κατερίνα Πελέκη, η έκταση από δάσος μετατράπηκε σε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο. 

Από τις ειδήσεις του mega την περίοδο της εξεταστικής για το σκάνδαλο του βατοπαιδίου.

Θέλετε να θυμηθούμε και άλλα για τη νέα "Αγία Οικογένεια";

Να ρωτήσουμε την κυρία Πελέκη.

Τα αδέρφια σας διορίστηκαν σε υπουργεία κατά τη διάρκεια της θήτειας του άντρα σας στην κυβέρνηση;

Λέμε ψέμματα;

Αναλυτικά λοιπόν.

Στις 24/8/04 ως υπουργός Δημόσιας Τάξης διορίζει τον Δημήτριο Πελέκη στη θέση μέλους της «Ομάδος Διοίκησης Εργου για τη διαμόρφωση πλαισίου δράσης αντεγκληματικής πολιτικής» του υπουργείου.

- Στις 9/2/05 ανανεώνει το διορισμό του Δημητρίου Πελέκη.

- Στις 20/1/06 ανανεώνει δεύτερη φορά το διορισμό του Δ. Πελέκη.

- Στις 5/5/06 ανανεώνεται ο διορισμός του κ. Δημητρίου Πελέκη, αυτή τη φορά όμως από τον κ. Πολύδωρα, διότι ο κ. Βουλγαράκης είχε ήδη μεταφερθεί στο ΥΠΠΟ.

- Στις 29/8/06, ως υπουργός Πολιτισμού πλέον ο κ. Βουλγαράκης διορίζει «ως τρίτο μέλος του Συμβουλίου Εκκαθάρισης του "Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Θεσσαλονίκη '97"» τον τρίτο αδελφό Πελέκη, Αλέξιο, επίσης δικηγόρο.

Για την αμοιβή του εκκαθαριστή προβλέπεται ότι «θα καθορισθεί με μεταγενέστερη κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Πολιτισμού».

- Στις 4/10/2006 συγκροτήθηκε από τον κ. Βουλγαράκη στο ΥΠΠΟ νομοπαρασκευαστική επιτροπή με αντικείμενο την καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας. Μέλος της ορίστηκε ο Διονύσιος Πελέκης.

- Στις 10/10/2006 συγκροτήθηκε πάλι από τον κ. Βουλγαράκη το νέο δ.σ. του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων - Κέντρου Εθνομουσικολογίας. Μέλος ορίστηκε πάλι ο Διονύσιος Πελέκης

Ποιός φοράει παντελόνια τώρα κυρία Πελέκη;

Μάλλον όχι ο άνδρας σας... Για εσάς δεν το συζητάμε...

2 σχόλια:

  1. και ....... ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
    1) Τα συμβόλαια δε "βαφτίζουν" εκτάσεις. Αντίθετα είναι άκυρα τα συμβόλαια με τα οποία συντελείται μεταβίβαση δάσους.
    2)- 3) -4): Το μόνο παράπτωμα της κ Πελέκη, είναι η συμμετοχή σε ΕΠΕ, αν ισχύει αυτό. Διότι υπάρχει ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του Συμβολαιογράφου. Μαθαίνω ότι οι ΕΠΕ ήταν μεσιτικές, δηλαδή αμοιβές 4% σε κάθε αγοραπωλησία επί της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ αξίας των ακινήτων, έναντι 1% επί της μικρής αντικειμενικής που έπαιρνε ως Συμβολαιογράφος. Λογικό τότε να έκανε πολλά χρήματα.
    Στα συμβόλαια με τις μονές, ως "κρατικά" (όταν συμβάλλονται Δήμοι, Δημόσιο, Νοσοκομεία κλπ), δεν υπάρχει αμοιβή για το Συμβολαιογράφο.
    Και φυσικά ο Συμβολαιογράφος δεν ελέγχει ούτε αν είναι δάσος μία έκταση-αυτό το ελέγχουν οι τοπογράφοι ή και οι Υπηρεσίες με έγγραφά τους-, ούτε αν είναι νόμιμη μία απόφαση Υπουργού.....
    5) Σίγουρα, κακώς φυσικά, ο Βουλγαράκης δεν ήταν ο μόνος Υπουργός που διόριζε συγγενείς του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών