Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2010

Μάζωξη τουρκοφρόνων στην Ξάνθη

     Μια νέα μάζωξη – σε ηγετικό μάλιστα επίπεδο – των τουρκοφρόνων της Θράκης πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου σε εστιατόριο της Ξάνθης. Σε αυτήν μετείχε βεβαίως και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Στη συνέχεια μάλιστα εκδόθηκε και σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο έχει ως εξής:
    «Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στις 26-8-2010 συναντήθηκαν σε...
ιφτάρ (=δείπνο) στο εστιατόριο Χρυσή Φωλιά στην Ξάνθη. Στο ιφτάρ αυτό στην Ξάνθη, δίπλα στα μέλη της Συμβουλευτικής επιτροπής μετείχε και ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς.
    O πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αχμέτ Μέτε στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και δήλωσε: ¨Η διαφορά στις απόψεις μέσα στην Συμβουλευτική Επιτροπή αποτελεί μια ανάγκη για τη δημοκρατία¨.
    Είπε πως η Συμβουλευτική Επιτροπή είναι ένα όργανο εκπροσώπησης και αποφάσεων που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και αξιολογώντας αυτά τα προβλήματα προσπαθεί να τα εκφράσει. Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αχμέτ Μέτε πρόσθεσε πως σύντομα η Συμβουλευτική Επιτροπή θα ανοίξει γραφεία στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής.
    O πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ευχαρίστησε την Συμβουλευτική Επιτροπή για την πρόσκληση και ανέφερε πως η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης είναι πολύ σημαντικός φορέας, καθώς εκπροσωπεί όλους τους φορείς της μειονότητας. Ανέφερε πως οι διαφορετικές απόψεις μέσα στην Συμβουλευτική Επιτροπή αποτελούνε μια αναγκαιότητα της δημοκρατίας και πως με τον καιρό θα υπάρξει προσέγγιση.
http://proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών