Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 03, 2010

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Γεωργία

Να ξεκινήσει με το δεξί και να βάλει τις βάσεις για την τρίτη σερί πρόκριση σε τελικά Euro θέλει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Γεωργίας (21:45, Mega) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής η Ελλάδα θέλει να πάρει το τρίποντο και σύγχρονος να αποδώσει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στη…
νέα εποχή του Πορτογάλου τεχνικού.
Οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς αντίπαλος της Εθνικής θα βρεθεί η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια στην επιστροφή του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον Καραϊσκάκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο σύστημα της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου στην μεσαία γραμμή.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να καταλήγει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη όσον αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας έναντι του Λουκά Βύντρα ενώ πίσω από τους δύο επιθετικούς θα είναι πιθανότατα ο Γιώργος Σαμαράς αντί του Σωτήρη Νίνη που είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο φιλικό με την Σερβία στο Βελιγράδι τον Αύγουστο.

Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τον Φερνάντο Σάντος στο "τιμόνι" κόντρα στην Σερβία.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να επιλέγει τον Νίκο Σπυρόπουλο έναντι του Γιώργου Τζαβέλλα.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Κυργιάκου μετά την απόφαση του τελευταίου να αποσυρθεί από την "γαλανόλευκη".

Όσον αφορά στην μεσαία γραμμή, ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι σε ρόλο αμυντικού μέσου, δεξιά θα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης στον νέο ρόλο που έχει στην Εθνική ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φερνάντο Σάντος και στα αριστερά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Τέλος στην επίθεση θα είναι ο σκόρερ του φιλικού με την Σερβία, Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τον πρώτο σκόρερ της προηγούμενης προκριματικής φάσης, Φάνη Γκέκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης την Παρασκευή θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Κλος Γκόμες ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει "σφυρίξει" αγώνα της Εθνικής ομάδας.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών