Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 03, 2010

Ο tzogadoros γράφει και προτείνει

Καλησπέρα αδέρφια, 


Δεν μπορείτε να πείτε. Χθες είχαμε μια πολύ καλή βραδιά. Από στοιχηματικής άποψης βεβαίως, βεβαίως. 3 στα 4 με μοναδική απώλεια την Ελλάδα, που φρόντισε να παίξει με το μυαλό στους 16 (καλώς για εμένα) και έχασε από τους Ρώσους. 


Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, βλέπε Γάλλους, που σκεπτόμενοι και αυτοό το ενδεχόμενο να μας βρουν στο δρόμο τους επέλεξαν να χάσουν από τη Νέα Ζηλανδία. Τους ξέφυγε η κατάσταση στο τέλος και τώρα θα παίξουν με τους Τούρκους. Καλά να πάθουν και οι μεν και οι δε. 


Οι Βραζιλιάνοι εκμηδένισαν τους Κροάτες, ενώ οι Αργεντίνοι κατάφεραν και έχασαν από τους Σέρβους. Και μιλάω για κατόρθωμα γιατί προηγούνταν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μέχρι το 37' όταν και μετά από απανωτά λάθη τους αναγκάστηκαν να κυνηγούν στο σκορ.


Πάμε στα σημερινά όμως. Ξεκινάνε...
τα προκριματικά του euro 2012 και εκεί θα εστιάσω. Τα σημεία είναι αρκετά και 'διαβασμένα', αλλά επείδη είναι οι πρώτοι αγώνες ας δείξουμε μια συγκράτηση.


Ξεκινάω με τον αγώνα Αρμενίας με Ιρλανδίας. 2 ομάδες σκληροτράχιλες και δυναμικές. Έχω την πεποίθηση ότι οι Αρμένιοι, που στα προηγούμενα προκριματικά ήταν αήττητοι στην έδρα τους, θα κάνουν τη ζημιά στους Ιρλανδούς και θα έχουμε την πρώτη έκπληξη. Τους στηρίζω.


Η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία με τον Λοράν Μπλαν να ντεμπουτάρει στην εθνική. Χωρίς αμφιβολία είναι το φαβορί για τη νίκη. Δεδομένης όμως της απουσίας του καλύτερού της παίκτη, Γκιουρκούφ, αναρωτιέμαι πως θα καταφέρει να σκοράρει. Κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ το ζητούμενό μου.


Το Βέλγιο υποδέχεται τη Γερμανία, που δε θα έχει στην ενδεκάδα της τον Μπάλακ, αλλά όλους όσους 'μάγεψαν' στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, πολλές φάσεις και πολλά γκολ. 


Η Εθνική ξεκινάει τις υποχρεώσεις της υποδεχόμενη στο Καραϊσκάκη τη Γεωργία. Με πείθει η εθνική ότι μπορεί να καταφέρει ευρεία νίκη. Ακόμα και αν δεχθεί γκολ.


Κλείνω με δύο ματσάκια που τα σαΐνια του ΟΠΑΠ έχουν δώσει ξεκάθαρα φαβορί ομάδες που δεν εμπνέουν καμμία σιγουριά. Μιλάω για τα παιχνίδια Σλοβενία- Β. Ιρλανδία και Μαυροβούνιο- Ουαλία. Εγώ θα κοντράρω τους γηπεδούχους και θα στηρίξω τους μαχητικούς νησιώτες.


Αναλυτικά λοιπόν προτείνω: 
Αρμενία- Ιρλανδία 1 (Χ)
Γαλλία- Λευκορωσία Λίγα Γκολ
Βέλγιο- Γερμανία Πολλά Γκολ
Ελλάδα- Γεωργία Πολλά Γκολ
Σλοβενία- Β.Ιρλανδία Χ2
Μαυροβούνιο- Ουαλία 2Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών