Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Η Συρία αναγνώρισε και αυτή τα Σκόπια με τη συνταγματική τους ονομασία. Πλήγμα για την Ελλάδα.

Τα κατάφερε καλά το giorgo στη Νέα Υόρκη. Προώθησε τις ελληνικές θέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες και πήρε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μέχρι και οι 'φίλοι' Άραβες που τόσα χρόνια αποτελούν τους διαχρονικούς συμμάχους μας, άλλαξαν στάση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τώρα άραγε τι έχουν να μας πουν τα 'παπαγαλάκια';
Σιωπή και απόκρυψη της πραγματικότητας;
Πασιφανές πια ότι ο ρόλος του ΓΑΠ είναι ένας και μοναδικός. Να μας δείξει πόσο ανάγκη έχουμε την παγκόσμια διακυβέρνηση όπου τα σύνορα δε θα υφίστανται και θα ζούμε όλοι αγαπημένοι και ειρηνικά.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου

"Η αναγνώριση της ΠΓΔΜ με...
το συνταγματικό της όνομα, ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τη Συρία, αποτέλεσμα συμφωνίας που υπεγράφη στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, αποτελεί ήττα της Ελληνικής Διπλωματίας.
Ειδικότερα, διότι αφορά μία χώρα, όπως η Συρία, που διαχρονικά στηρίζει τις ελληνικές θέσεις και μία περίοδο, κατά την οποία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντάται στη Νέα Υόρκη με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, επιχειρώντας να προωθήσει, μεταξύ άλλων, λύση στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.
Η εξωτερική πολιτική δεν είναι μόνο διεθνείς δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, δεν είναι εντυπώσεις. Αναρωτιέται κανείς, πώς η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει διαμεσολαβητικούς ρόλους, όταν δεν είναι σε θέση να προασπιστεί τον εαυτό της"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών