Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

Κάτω του 50% η χρήση του Internet Explorer


για πρώτη φορά..

Κάτω του 50% υποχώρησε το παγκόσμια μερίδιο αγοράς του Internet Explorer της Microsoft για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της StatCounter...εταιρείας ερευνών για την κίνηση στο διαδίκτυο.
Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, το μερίδιο του Internet Explorer κάποτε ξεπερνούσε ακόμα και το 90% της παγκόσμιας αγοράς, μέχρι και πριν από πέντε χρόνια όπου ξεκίνησε να κατακτά χρήστες ο Firefox της Mozilla.
Ο τελευταίος προσέλκυσε χρήστες κυρίως λόγω ανησυχιών σχετικά με ιούς που προσπερνούσαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας του Internet Explorer. Παράλληλα, το περασμένο έτος παρατηρήθηκε μια γρήγορη κατάκτηση μεριδίου από τον Chrome της Google.
Τα στοιχεία της StatCounter έδειξαν πως το ποσοστό του Chrome υπερτριπλασιάστηκε το Σεπτέμβριο σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα αγγίζοντας το 11,5%.

Ο Firefox έρχεται δεύτερος με 31,5%- παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με πέρυσι- ενώ το ποσοστό του Internet Explorer μειώθηκε στο 49,9% από το 51,3% τον Αύγουστο και το 58,4% πέρυσι.
Ο Aodhan Cullen, διευθύνων σύμβουλος της StatCounter, ανέφερε πως αυτό αποτελεί ορόσημο για την αγορά. «Μόλις δύο χρόνια πριν, ο Internet Explorer κυριαρχούσε της αγοράς με ένα ποσοστό της τάξης του 67%».


greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών