Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

Aντιπολίτευση στην εποχή του διαδικτύου

Αντιπολίτευση που ξαφνιάζει.
Λίγες φορές η Ν.Δ.  έχει αποσπάσει επαίνους για την επικοινωνιακή της πολιτική. Συνήθως παρακολουθούσε ασθμένως τα γεγονότα, ή έβαζε απίθανα αυτογκόλ. Κάτι δείχνει να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες
Η συνέντευξη της Θεσσαλονίκης
Όταν είδαμε εκείνο το..
σύντομο εισαγωγικό βίντεο πριν τη συνέντευξη του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ, αιφνιδιαστήκαμε.
Δεν υπάρχει αποτελεσματικότερο όπλο από το να πολεμάς τον αντίπαλο με τα ίδια του τα λόγια.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ,για περισσότερο από τρείς ώρες,  εξουθένωσε δημοσιογράφους και τηλεθεατές απαντώντας με άνεση σε κάθε πιθανή και απίθανη ερώτηση.  Με λόγο σύγχρονο, πειστικό και  άνεπιτήδευτο.
Μετά  τον είδαμε να περπατάει στην Ερμού, να συνομιλεί με απλούς πολίτες (αλήθεια πόσοι υπουργοί της Κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου θα τολμούσαν να κάνουν το ίδιο;) και να πίνει καφέ με νέους.
Κατόπι, είχαμε την επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία.  Ο  κόσμος ήταν παρών. Κάθε συγκέντρωση και μια ένεση αισιοδοξίας.
Συνάντηση την Κυριακή με τον Κινέζο Πρωθυπουργό και μια  υπεύθυνη δήλωση μετά το πέρας των συνομιλιών  (μια μικρή  λεπτομέρεια:  δεν πήγε μόνος στη συνάντηση,  αλλά με το επιτελείο του).  Όχι όπως εκείνοι που κατέβαιναν στον Πειραιά για να εμποδίσουν τη συμφωνία με την Cosco  και σήμερα πανηγυρίζουν για τις κινεζικές επενδύσεις χωρίς μια λέξη για  εκείνον που άνοιξε το δρόμο.
Aντιπολίτευση στην εποχή του διαδικτύου
Η χθεσινή εμφάνιση του κ. Σαμαρά ήταν ενδεχομένως η καλύτερή του από τότε που εξελέγη  αρχηγός.  Κατά τη γνώμη μου, ο Πρόεδρος της Ν. Δ.  δείχνει  να έχει αποκτήσει αυξημένη αυτοπεποίθηση και επειδή ακριβώς γνωρίζει καλά τα ζητήματα της οικονομίας εμπνέει σιγουριά. Αυτό ενισχύει την εικόνα του. Την κάνει περισσότερο πρωθυπουργική. Κάνει κριτική στο παρελθόν όπως οφείλει ως εκ του θεσμικού του ρόλου, αλλά παράλληλα προτείνει και λύσεις.
Όμως και χθές, αιφνιδίασε με το νέο πλουσιότερο και καλύτερο βίντεο  που παρουσίασε τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και  «τα σχέδια που βγήκαν όλα πλάνες»  του κ. Παπανδρέου και των στενών συνεργατών του. Τον συμπάθησα τον ατυχή  κ. Πεταλωτή καθώς το έβλεπα να ανακοινώνει περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων! Ποιος να το πίστευε πέρυσι τέτοιες μέρες, όταν οι νέοι υπουργοί  έστελναν μηνύματα ελπίδας και εξέπεμπαν αισιοδοξία.
To βίντεο αναρτήθηκε αμέσως στο youtube και το facebook απο συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών