Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Θα πληρώσουν οι συνήθεις ύποπτοι

ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ υποσχέσεις που θα μετέτρεπαν την Ελλάδα σε «Δανία του Νότου», οι πασοκικές επιλογές οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδα. Αδιέξοδα από τα οποία δεν φαίνεται άμεσος τρόπος απεμπλοκής. Τα εύκολα θύματα της Μεταπολίτευσης και της αμετροέπειας του ΠΑΣΟΚ, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, μετά τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης και...
τη φοροκαταιγίδα του 2010, θα πρέπει να σφίξουν ξανά το ζωνάρι και να είναι έτοιμοι να πληρώσουν τα σπασμένα του μνημονίου. Ενα χρόνο φαγούρα λοιπόν, διότι τα ωραία λόγια που ακούσαμε προχθές από τον Κινέζο πρωθυπουργό δεν φαίνεται να αλλάζουν την καταθλιπτική εικόνα του μέσου Ελληνα πολίτη, που παρακολουθεί καθημερινά τη ζωή του να γίνεται πιο μίζερη.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ. Εως το 2012 προβλέπονται επιπλέον άλλοι 170.000 άνεργοι. Κι επειδή «λεφτά υπάρχουν» η κυβέρνηση θα βάλει νέους φόρους άλλα 5,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Το δημόσιο χρέος θα ανέβει σχεδόν δέκα μονάδες το 2011, ενώ η ύφεση θα συνεχισθεί, όπως αναφέρουν όλα τα στοιχεία. Ο πρώτος προϋπολογισμός του μνημονίου μόνον την άνοιξη δεν πρόκειται να φέρει.


ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ότι η μεγάλη μάζα του πληθυσμού έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης που τόσο έχει διαφημισθεί δεν αποδίδει, καθώς βλέπει ότι ακόμη και στελέχη του ΔΝΤ εκφράζουν αμφιβολίες για την τελική επιτυχία. Ενα χρόνο μετά τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ο πολίτης έχει συνειδητοποιήσει ότι παραπλανήθηκε και ότι ο ιδιότυπος αυτός «σοσιαλιστικός νεοφιλελευθερισμός» που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τους κατοίκους της χώρας αυτής στην απόγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών