Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Νέο χαράτσι σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων

Διαχρονικά οι δύο αγελάδες που άρμεγαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις κάθε φορά που έλειπε γάλα (στην προκειμένη περίπτωση έσοδα), ήταν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι και τα ακίνητα. Σχεδόν κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι και ειδικά η ακίνητη περιουσία του Ελληνα γίνεται στόχος του οικονομικού επιτελείου. Αλλωστε, το 81% των Ελλήνων έχει...
κάποιο ακίνητο, οι περισσότεροι δε από αυτούς περισσότερα από ένα. Οπότε είναι ο εύκολος στόχος για αύξηση της φορολογίας στα ακίνητα, και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει.
Στην παρούσα χρονική στιγμή, όμως, με τους περισσότερους Ελληνες να πλήττονται από την οικονομική κρίση, αυτό που έμεινε στον καθένα είναι το σπίτι του, κανένα οικοπεδάκι, άντε και κανένα αγροτεμάχιο στο χωριό.
Ερχεται λοιπόν η κυβέρνηση και ανακοινώσει τρεις αυξήσει των αντικειμενικών αξιών τα επόμενα τρία χρόνια ενώ το μεγάλο κόλπο είναι η ένταξη στο σύστημα των αντικειμενικών αξιών και των εκτός σχεδίου περιοχών. Ενα σχέδιο που αν δεν υπάρξουν όρια και απαλλαγές θα πιάσει κάθε χωράφι και οικόπεδο στο χωριό μαζί με τα φιλέτα σε τουριστικές περιοχές.
Σε ότι αφορά τις αντικειμενικές, την 1/1/2011 θα ισχύσει η πρώτη φάση της αύξησης έτσι ώστε μέχρι το 2013 οι τιμές να έχουν εξισωθεί με τις εμπορικές.
Το μάρμαρο θα το πληρώσουν κατά κύριο λόγο οι φθηνές και μεσαίες περιοχές διότι εκεί υπήρξε μεγάλη άνοδος των τιμών τα προηγούμενα χρόνια αλλά οι αντικειμενικές είναι ακόμη χαμηλές. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών