Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Deutsche Bank: Παραμένουν οι κίνδυνοι για την ελληνική οικονομία... Κατά τα άλλα ο Γιωργάκης παίρνει βραβεία από τον διευθυντή της εν λόγω τράπεζας και διθυραμβικά σχόλια για την ελληνική οικονομία. Η κοροϊδία συνεχίζεται

Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που στέλνει η Deutsche Βank για την ανάκαμψη των ευρωπαϊκών οικονομιών, μέσω της τελευταίας έκθεσης της, με την Ελλάδα να παραμένει σε κίνδυνο, και γενικότερα την επιβραδύνουσα ανάπτυξη να συνεχίζεται μέχρι το α' εξάμηνο του 2011.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το διεθνή οίκο, η εκτίμηση για ανάπτυξη 1,4% για την περιοχή της Ευρωζώνης είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο, με την Deutsche Bank να την τοποθετεί στο 1%, με τις αποκλίσεις ωστόσο ανά περιοχή να είναι μεγάλες και τη Γερμανία να παραμένει άνω του μέσου όρου.
Παράλληλα, σύμφωνα με την έκθεση, εξακολουθούν να υπάρχουν καθοδικοί κίνδυνοι στην περιοχή, καθώς δεν έχουν επαλειφθεί οι ανησυχίες κρίσης χρέους και οι φόβοι περί χρεοκοπίας για τις περιφερειακές οικονομίες της Ευρωζώνης, στοιχεία τα οποία εν μέρει αντισταθμίζονται από την ανθεκτικότητα της Γερμανίας, τόσο στον τομέα της απασχόλησης, όσο και στην παροχή ρευστότητας.
Κάνοντας αναφορά στην Ελλάδα, ο διεθνής οίκος επισήμανε πως η ελληνική οικονομία παραμένει σε κίνδυνο παρά τις ισχυρές επιχειρηματολογίες της Τρόικας ότι δεν θα υπάρξει αναδιάρθρωση χρέους στην περιοχή. Όπως επισημαίνεται, οι ανησυχίες για την κρίση χρέους δεν έχουν εξαλειφθεί και θα ήταν πολύ νωρίς να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς οικονομίες όπως αυτές της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας θα πρέπει να πείσουν τις αγορές.
Σε ότι αφορά την αγορά συναλλάγματος, ο διεθνή οίκος εκτιμά ότι έχει υπάρξει μια σταθεροποίηση - ομαλοποίηση και προβλέπει ότι η ΕΚΤ θα προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων στα μέσα του 2011, πριν η ρευστότητα της φτάσει στα προ κρίσης επίπεδα.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών