Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Η αμερικανόδουλη δεξιά του ΓΑΠ συνεχίζει το έργο της Εθνοσωτηρίου για τον εκτουρκισμό της Θράκης υπό του “κομμουνιστικού κινδύνου”


Με αμερικανο-χουντικό νόμο του 1968 τελειοποιήθηκε η “βιομηχανική παραγωγή” γενιτσάρων μέσα από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Είναι πολλοί που έχουν κατατάξει την επταετία της χούντας ως επικράτηση των εθνικιστών ή των ακροδεξιών κλπ. Στην πραγματικότητα η Χούντα δεν ήταν παρά η απάντηση των ΗΠΑ σ’ έναν ανερχόμενο αριστερισμό στην περιοχή μας που ήταν χρηματοδοτούμενος με ρούβλια και ο οποίος έπρεπε να “θεραπευθεί” με τη διαδικασία του “κατ’ επείγοντος” !
Η δήθεν... χουντική, εθνικιστική ή ακροδεξιά κυβέρνηση της χούντας δεν σταμάτησε να ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ την Ελλάδα , όπως έκαναν όλες οι κυβερνήσεις πριν και μετά την περίφημη επταετία μέχρι και σήμερα δηλαδή.
Στα πλαίσια λοιπόν της τυφλής υπακοής στα υπερατλαντικά αφεντικά μας η Χούντα το 1968 υπογράφει με τους Τούρκους ένα ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ βάσει του οποίου , στα πλαίσια της γενικότερης ψυχροπολεμικής πολιτικής των ΗΠΑ στην περιοχή , μας συνέφερε (!) να υπάρξει διείσδυση της Τουρκικής γλώσσας (!) στη Θράκη… προκειμένου να αναχαιτισθεί η διείσδυση της Βουλγαρικής γλώσσας (των κομμουνιστών) … μέσω των Πομάκων!
Μάλιστα από το 1954 υποχρεώθηκε η Ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει εντολή με την οποία θα απαγορευόταν η χρήση της λέξης “μουσουλμανικό” και αντ’ αυτής θα γινόταν χρήση της λέξης “τουρκικό”! Με χουντικό νόμο... Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών