Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Ο ύποπτος ρόλος του κύριου «ΤΙΠΟΤΑ»

ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στριμωγμένο στην γωνία από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που μέσω μνημονίου επέβαλε στο Ελληνικό Λαό, ο πολιτικάντης κύριος ΤΙΠΟΤΑ εδώ και δυο Κυριακές μέσω των δημοσιογραφικών οργάνων που στηρίζουν ανοικτά την κυβέρνηση του μνημονίου έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή επιχειρώντας να το παίζει Σαμαρικότερος του... Σαμαρά.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει την συγκατάθεσή του Σαμαρά.
Διότι...
το να φέρνει παραμονές των εκλογών του Νοεμβρίου, και με καθυστέρηση δύο ετών, στην επιφάνεια την «επιστολή» που είχε στείλει στον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, σχετικά με την τραγική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας μεταθέτει την ατζέντα της πολίτικης επικαιρότητας από τα θέματα του μνημονίου και των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Το γεγονός αυτό δεν ευνοεί το σκληρό αγώνα που δίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Την ώρα μάλιστα που η «Αντιμνημονιακή» τακτική του Αντώνη Σαμαρά δείχνει να συσπειρώνει την Κεντροδεξιά.
Από την άλλη όμως το γεγονός αυτό δείχνει ότι δεν έχει βγει κάποιος να του πει να βγάλει το σκασμό. Και αυτό προβληματίζει και στεναχωρεί βαθύτατα παρά πολλούς.
Αν δεν κάνω λάθος κύριε ΤΙΠΟΤΑ συμμετείχες και ‘συ στην ίδια κυβέρνηση ως υπουργός Υγείας και όπως διάβαζα πρόσφατα κάπου εσύ και η Μαριλίζα ήσασταν ότι χειρότερο πέρασε από πολύπαθο Υπουργείο Υγείας. Κάνε λοιπόν πρώτα κύριε πολιτικάντη ένα απολογισμό του ανυπάρκτου έργου σου στο πολύπαθο Υπουργείο Υγείας και άσε τις επιστολές για την οικονομία που έστελνες στον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για... ξεκάρφωμα.
Αλήθεια πώς να πάρει στα σοβαρά τις οποίες επιστολές για την οικονομία ένας πρωθυπουργός όταν αυτές προέρχονται από τον χειρότερο σε απόδοση υπουργό ΤΟΥ;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών