Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Πράσινος «Καιάδας»

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ των παροχών από τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και του πιθανότερου όσο ποτέ άλλοτε σεναρίου για την παύση πληρωμών των συντάξεων και των δώρων Χριστουγέννων, καθιστά για μια ακόμη φορά σαφές ότι το «μάρμαρο» του μνημονίου δεν το πληρώνει ο κ. Γ. Παπανδρέου ή ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά ο «άμαχος» πληθυσμός.
Στην προκειμένη,
οι συνταξιούχοι, αυτοί οι οποίοι ήδη είδαν τα εισοδήματά τους να μετατρέπονται σε επιδόματα «φτώχειας», κινδυνεύουν μέχρι το τέλος του χρόνου να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης.

ΑΠΟ ΤΑ «ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ» του Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάδα ετσιθελικά πέρασε στους «τσαλακωμένους» απόμαχους της εργασίας του George Papandreou. Η πολιτική ηθική της σημερινής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν εξ αρχής τόσο περιορισμένη που ο πρωθυπουργός και τα αρμόδια στελέχη της δεν δίστασαν να θέσουν μέσα σε μία νύχτα τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλικιωμένων σε κατάσταση φτώχειας και εξαθλίωσης.
Σήμερα, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μισή αλήθεια. Οι συνταξιούχοι αύριο μπορεί να βρεθούν σε ακόμη δυσμενέστερη μοίρα. Τα Ταμεία τους κινδυνεύουν από τον Δεκέμβριο να μην έχουν κονδύλια για να συνεχίσουν να τους χορηγούν έστω και αυτές τις συντάξεις - ρεγάλο.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ο κ. Παπανδρέου την ήξερε από την αρχή, όταν συνδιαμόρφωνε με την τρόικα το μνημόνιο - γκιλοτίνα, όπως φυσικά γνώριζε πριν από τις εκλογές του 2009 τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα, επιλέγοντας ωστόσο τη μέθοδο της πολιτικής εξαπάτησης για να υφαρπάξει τις ψήφους των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών