Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

«Μαύρη Βίβλο» από τη ΝΔ για τα γενέθλια της κυβέρνησης

«Από το λεφτά υπάρχουν, στα δεσμά του μνημονίου. ΠΑΣΟΚ: ένας χρόνος στην εξουσία». Αυτός είναι ο τίτλος του ειδικού κειμένου που ετοίμασε η ΝΔ για τη συμπλήρωση ενός χρόνου του Γ. Παπανδρέου στην εξουσία.

Το κείμενο ξεκινά με τη βασική δήλωση του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την οποία είχε κάνει την αποτίμηση της κυβέρνησής του.
Φιλοξενούνται όλες σχεδόν οι...
αναφορές του κ. Παπανδρέου ανά τομέα κυβερνητικού έργου αλλά και στελεχών της κυβέρνησης που σύμφωνα με τη Ρηγίλλης αποδεικνύουν τον πραγματικό λόγο που η Ελλάδα κατέληξε στο μνημόνιο.

Οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για τον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγορούν ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό με μόνο σκοπό να αναλάβει την εξουσία.

Του καταλογίζουν επίσης ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υιοθέτησε μία ανεύθυνη στάση που είχε τραγικά αποτελέσματα για την οικονομία.
"Το πρόβλημα ελλειμμάτων και χρέους μεταβλήθηκε σταδιακά σε κρίση δανεισμού .Τα περιβόητα σπρεντς εκτινάχθηκαν από τις 130 μονάδες βάσης τον Οκτώβριο του 2009 στις 400 τον Ιανουάριο του 2010", τονίζει η ΝΔ.

Η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού παρουσίασε πίνακες με στοιχεία για τα οικονομικά μεγέθη που αποτελούν, όπως αναφέρεται στο κείμενο, «αδιάψευστο μάρτυρα της παταγώδους αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής».

Η «Μαύρη Βίβλος» της ΝΔ για την κυβέρνηση περιλαμβάνει κρίσιμους οικονομικούς δείκτες όπως η ανεργία, ο πληθωρισμός και η ύφεση και επισημαίνει πως ακόμα και στελέχη του ΔΝΤ εκφράζουν αμφιβολίες για την επιτυχία του προγράμματος που ακολουθείται.

Εκτενέστατη είναι η αναφορά στα μέτρα που έχει παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς για την έξοδο από την κρίση –«ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει το σωστό μίγμα πολιτικής και που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη» καταλήγει το κείμενο.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών