Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Ο Κινέζος πρωθυπουργός εξευτέλισε αυτοπροσώπος τους υπηρέτες του μνημονίου.

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/contentsegment_1604220224w200_h0_r0_p0_s1_v124jpg.jpg?w=200&h=291 
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ
Πρωθυπουργός Τζιαμπάο: “η Κίνα έχει ήδη αγοράσει και κρατάει ελληνικά οµόλογα”
Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ΥΠΟΙΚ): “Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την αγορά χρέους, είτε ελληνικών ομολόγων είτε ελληνικών περιουσιακών στοιχείων από επενδυτικά σχήματα στην Κίνα”
Ο Κινέζος πρωθυπουργός ήρθε αυτοπροσώπος και ...εξευτέλισε την κυβερνητική πολιτική που με διάφορα τεχνάσματα και άφθονα ψεύδη έριξε την χώρα στον εφιάλτη του μνημονίου ενώ υπήρχαν πολλές εναλλακτικές τις οποίες φρόντισε μεθοδικά να “κάψει”.
Σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι διθυραμβικά, το ίδιο και τα αφιερώματα στα καθεστωτικά μΜέσα Μνημονιακής Εξαπάτησης. Αποκρύπτονται δε επιμελώς οι αυστηρές προειδοποιήσεις του Κινέζου πρωθυπουργού για το συνεχές σαμποτάζ από κυβερνητικούς παράγοντες για τις επενδύσεις που είχαν συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση, αυτό άλλωστε ήταν και ο κύριος λόγος της επίσκεψης.
Με δυό κουβέντες λοιπόν στην Ελληνική βουλή, ο πρωθυπουργός Τζιαμπάο έδωσε....
αυτοπροσώπος την διάψευση περί “ανυπαρξίας ενδιαφέροντος της Κίνας για τα Ελληνικά ομόλογα”, που ήταν και ένα από τα κύρια επιχειρήματα της κυβέρνησης του μνημονίου για να δείξει πως η υποταγή στο ΔΝΤ ήταν η μοναδική λύση. Όπως επίσης το ότι η Ελλάδα διαθέτει επενδυτικές ευκαιρίες που μπορούν πραγματικά να συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας, όπως η συμφωνία με την Cosco για τον ΟΛΠ.
Ο ίδιος ο Κινέζος πρωθυπουργός έδωσε και το κύριο όπλο στην φαρέτρα των Ελλήνων για αντιμετώπιση των δυσκολιών: «Τόσο η Κίνα όσο και η Ελλάδα είναι δύο χώρες µε αρχαίο πολιτισµό. Η Ελλάδα αποτελεί καλό φίλο της Κίνας. Στέκοµαι εδώ, νιώθοντας σαν να είµαι στο σπίτι µου»
Όταν ο κύριος Παπανδρέου και η κουστωδία συμβούλων εξευτελίζουν την χώρα στο εξωτερικό, μιλώντας για “μεσογειακή δίαιτα και βιομηχανία γάμων”.
H έμπρακτη στήριξη λοιπόν των Κινέζων είναι στήριξη στην Ελλάδα και όχι στην κυβέρνηση την οποία απεχθάνονται όπως και οι Ρώσοι:...η συνέχεια στο Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών