Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Όλοι στηρίζουν Μιχαλολιάκο στον Πειραιά. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ

Κάποιοι επιμένουν να ζουν στον μαγικό κόσμο των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων και να βιώνουν την πραγματικότητα σε φανταστικά σενάρια μέσα στις στήλες των παραπολιτικών. Ενώ λοιπόν στον δήμο Πειραιά το μέτωπο του μνημονίου θυμίζει Ισπανία του Φράνκο όπου ο Μίχας κυνηγάει τους δημοτικούς συμβούλους του Φασούλα και ο τελευταίος ετοιμάζει αντάρτικο με βαρύτατες κατηγορίες για τον νυν επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι επιμένουν να μιλούν για “γαλάζια” μέτωπα.
“Ο Κατσαφάδος δεν στηρίζει Μιχαλολιάκο γιατί... ο τελευταίος δεν στήριξε Παπαμιμίκο και του κρατάει …μανιάτικο!” Όλα αυτά με την απαραίτητη σάλτσα για να ρίξουν προπέτασμα καπνού στο πράσινο πανηγύρι λες και οι αυτοδιοικητικές απευθύνονται σε εξωγήινους και όχι πολίτες που βιώνουν την πραγματικότητα μέσα στις τοπικές κοινωνίες.
Δείτε την φωτογραφία που περιγράφει περίτρανα το …χάσμα των προαναφερομένων (Κατσαφάδος – Παπαμιμίκος – Μιχαλολιάκος). Αναμένουμε και την ιστορική στιγμή που ο κύριος Μίχας θα αφήσει το γραφείο του στη νομαρχία για να συμπορευθεί με τον “λαό του”, που τον βλέπει μόνο σε κάρτες δημοσκοπήσεων!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών