Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

Αντισταθείτε στον αφελληνισμό της Θράκης

Συμπατριώτες σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Έβρο. Είμαι ένας από τους χιλιάδες Δραμινούς που ξενιτεύτηκαν στη Γερμανία. Με έκπληξη πληροφορούμαι ότι, στο ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει σημάνει συναγερμός, με μοναδικό στόχο να κερδηθούν πάση θυσία οι περιφερειακές εκλογές, με οποιοδήποτε μέσο…
Έφεραν και θα φέρουν την Κυριακή με λεωφορεία και Ι.Χ. χιλιάδες κόσμο από την Τουρκία, μόνο και μόνο για να κερδίσουν τις εκλογές. Είναι ντροπή, είναι αίσχος!!! (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη πιο σκληρή έκφραση).
Ας δώσουμε τα χέρια όλοι μαζί και ας ...κάνουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης και ενότητας απέναντι σε αυτές τις ύποπτες πρακτικές και στους μηχανισμούς που στήνει το ΠΑΣΟΚ.
Διαβάζω σε άλλη ανάρτηση (επιστολή αναγνώστη) το εξής φοβερό και τρομερό: «Είδα με λύπη ότι οι 5 από τους 7 πρώτους σε ψήφους συμβούλους που εκλέγει στη Ροδόπη, ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης είναι μουσουλμάνοι!!!
Αυτό όμως που συμβαίνει επί πολλά χρόνια στη Ροδόπη, δεν νομίζω ότι είναι… τυχαίο. Ούτε αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής είναι τυχαίο… Έως τώρα αλλοίωναν το εκλογικό αποτέλεσμα στην υπερνομαρχία Έβρου – Ροδόπης, παρότι ο Έβρος είχε προβάδισμα σε ψήφους. Τώρα θέλουν να αλώσουν και ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους μεταφερόμενους από την Τουρκία ψήφους. Την Κυριακή έφεραν 32 πούλμαν και εκατοντάδες Ι.Χ. από τη Τουρκία».
Που πάμε; Που μας οδηγούν; Ένα έχω να πω μόνο:
Συμπατριώτες, Έλληνες, απ’ άκρη σε άκρη, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, την Κυριακή στείλτε πιο δυνατό μήνυμα: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
Εμείς ερχόμαστε και θα είμαστε εκεί!!!

Γιάννης Κ.
μετανάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών