Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

Έτοιμη η "σούπα" του ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!

ΑΕΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Μπόλαρης στηρίζει Τρεμόπουλο-Soros και παρεμβαίνει υπέρ του για θέμα που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη!Άλλωστε ένας άνθρωπος

που είπε ότι η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Ελληνική,
που είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι ΕΘΝΙΚΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ,
που στήριξε το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" αναγνωστικό του Ουρανίου Τόξου,
που πήρε υποτροφία από τον Soros,
που δεν θέλει να γίνει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη,
και που ζήτησε να φύγουν (!) οι Πόντιοι από τη Θράκη ... δεν γίνεται να ΜΗΝ στηριχθεί από τον κ.Μπόλαρη. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!.

Αξίζει να διαβάσετε δίπλα τι γράφει "οπαδός" του κ.Μπόλαρη, για τον Τρεμόπουλο. . Τα έγραφε ωραία για τον κ.Τρεμώφ! Έτσι τον αποκάλεσε. Έβαλε και το πράσινο δολάριο ο συνάδελφος μακεδονομάχος αλλά ο Μάρκος Μπόλαρης ...είναι αλλού.
Συναλλάσσεται πολιτικά με τους "Soro-πράσινους" , τους στηρίζει και τους συμπονά.Μένει να δούμε αν... θα τους δώσει καμιά αντιδημαρχία όπως ο Γιωργάκης που ήθελε να τους δώσει Υπουργείο!Η στήριξη των "Soro-Πρασίνων" δεν πάει ΟΥΤΕ σε τυχαία πρόσωπα , ΟΥΤΕ χωρίς αντάλλαγμα.
Πιστεύει κανείς ότι ο Τρεμόπουλος θα στήριζε ποτέ έναν Μακεδονομάχο που θα δούλευε κόντρα στα συμφέροντα του Soros και των ΗΠΑ;
Θα στήριζε ποτέ ο Τρεμόπουλος κι ο Μπουτάρης έναν πραγματικό πατριώτη που θα κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους για να μην ξεπουληθεί η Ελλάδα από τους προδότες ;
Θα στήριζε ποτέ κάποιον που θα είχε τα κότσια να αντιμιλήσει στον Γιωργάκη Βαλλιανάτο Παπανδρέου για το συμφέρον της Μακεδονίας; ΟΧΙ φυσικά. Και ο Μάρκος Μπόλαρης βγάζει την ουρά του απ' έξω κι αφήνει τους Αμερικανοεβραίους της κυβέρνησης των Αθηνών να καταλήξουν σε λύση για το όνομα της Μακεδονίας μας.

Κι ο Μπουτάρης-ΔΡΑΣΗ-Soros στηρίζει Μπόλαρη.



Ο Έλληνας κροίσος στηρίζει Μπουτάρη και Μπόλαρη.Έχουν τις ίδιες αξίες προφανώς .





Επίσης ο Μπόλαρης στηρίζει στην Έδεσσα τον Ιωάννη Σόντρα που στηρίζουν και οι Βουλγαρίζοντες.


Κι αυτός από τη χαρά του χορεύει "GOCE DELCEV"



Είμαστε μία ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ ξεπουλήσουν τη Μακεδονία όλοι αυτοί αμέσως μετά τις εκλογές;;;

Υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει κανένας από αυτούς όταν ο Γιωργάκης Βαλλιανάτος Παπανδρέου θα μας ανακοινώνει την "Δημοκρατία της Μακεδονίας-Vardarska" του "Μακεδονικού" έθνους που θα μιλάει τη "Μακεδονική" γλώσσα;

Καταλαβαίνουμε τώρα πως ετοιμάζουν τη "σούπα" ώστε όλα να έρθουν "φυσιολογικά". Χωρίς πορείες, χωρίς συλλαλητήρια και άλλα τέτοια που νευριάζουν τη CIA και τους υπηκόους της, τα κουμάσια που μας πασάρουν για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ και οι ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ γιατι όλοι μαζί μοιράζονται τα ΔΙΚΑ μας λεφτά.
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;

ΥΓ Μίλησα για νταβατζήδες και βρήκα κάτι για το αρχείο σας. Δείτε πως εξαφανίστηκαν τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία επί ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε ως επί το πλείστον. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ...χαρισμένα.
ΤΕΛΟΣ
macedonia-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών