Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2010

Αποκλειστικό: “Ντιντής” διέρρευσε τα περί αποστάσεων Σαμαρά! Μαϊμού η διαρροή, με τον καινούριο χρόνο πέφτουν κεφάλια!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τα περί “δυσφορίας Σαμαρά” για τις απόψεις του Φαήλου Κρανιδιώτη περί “ντιντήδων της πολιτικής” ήταν ευσεβείς πόθοι “ντιντή” της Ρηγίλλης και (δυστυχώς) έτερου προβεβλημένου στελέχους.
Αυτό βέβαια ήταν αυτονόητο αφού ο Κρανιδιώτης εδώ και μήνες μέσα από την αρθρογραφία του στο Antinews έχει χρησιμοποιήσει ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς, χωρίς να έχει τολμήσει κανείς να εμπλέξει τον Σαμαρά ή να επικαλεσθεί την σχέση τους για να τον κατηγορήσει.
Φαίνεται όμως ότι..
το πρόσφατο άρθρο σε συνδυασμό με τις εσωκομματικές αλλαγές που επέρχονται, έδωσε αφορμή σε κάποιους “τελειωμένους” να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί εκβιάζοντας την παραμονή τους ως δήθεν “κεντρώα επιλογή”. Το απίστευτο θράσος τους όμως να διαρρεύσουν “επίσημα” δυσφορία Σαμαρά, επισπεύδει τις διαδικασίες και με τον καινούριο χρόνο, τόσο ο ‘ντιντής” που δεν κατέχει όμως λειτουργική θέση, αλλά και το προβεβλημένο στέλεχος, αποχαιρετούν τις όποιες βλέψεις τους.
Η δημοσιότητα που πήρε η μαϊμού είδηση από τα φιλοκυβερνητικά μέσα και Blogs ήταν αρκετή για να τους εξοβελίσει. Θα πρέπει όμως κάποιος να είναι πραγματικά αφελής για να πιστέψει ότι ο Σαμαράς “προβληματίστηκε” επειδή το άρθρο του Κρανιδιώτη δεν άρεσε στα Νέα, στο Βήμα, στο Έθνος και την Ελευθεροτυπία!!
Όπως επίσης ότι ο Σαμαράς είναι “φαν” της απολιτίκ στάσης των Ντιντήδων όλου του πολιτικού φάσματος. Αυτών δηλαδή που έφεραν την χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ και υποθήκευσαν το μέλλον των πολιτών.
Με τον καινούριο χρόνο, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
σσ. Το “στέλεχος” έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να πείσει τον πρόεδρο ότι δεν έκανε αυτός την διαρροή. Δεν υπολόγισε όμως τους συνεργαζόμενους ρουφιάνους που καμάρωναν κι’ όλας ότι πήραν την είδηση πρώτοι!!
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών