Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2010

«Η εποχή του Life Style τελείωσε»

Σε χθεσινή συνέντευξή του στην Θεσσαλία Τηλεόραση, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Ζώης, κληθείς να σχολιάσει το επίμαχο άρθρο του Φαΐλου Κρανιδιώτη, το οποίο αναφερόταν σε διαδρομιστές, κομιστές και ντιντήδες τόνισε χαρακτηριστικά: «Τον άνθρωπο αυτόν δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω. Δεν τον ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως η εποχή του life style στην πολιτική έχει τελειώσει οριστικά. Και πρέπει να σας πω πως δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή αλλά ενός σημαντικού αριθμού βουλευτών».

Με αφορμή εξάλλου την επίθεση που...
δέχθηκε ο συνάδερφός του βουλευτής κ. Χατζηδάκης, ο κ. Ζώης είπε: «Προβλέπω πως αν συνεχιστεί αυτή η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, σύντομα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο θα είναι αρκετοί οι βουλευτές όλων των παρατάξεων που θα διαχωρίσουν τη θέση τους και θα φωνάξουν πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Σε ερώτηση εξάλλου σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, είπε: «Τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ είναι η χρυσή ευκαιρία της παράταξης. Είναι η πραγματική ευκαιρία για μετασχηματισμό και ουσιαστική επανίδρυση του κόμματος. Πραγματικός ηγέτης και ουσιαστικά νικητής δεν θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές αλλά αυτός που θα κατορθώσει να φέρει τον κόσμο στις κάλπες».
Διαβάστε περισσότερα: «Βόμβες» Χρήστου Ζώη
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών