Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2010

Καταθλιπτικές εορτές

TΡΙΤΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ. Το 2008 ήταν οι φωτιές στο κέντρο της Αθήνας, το 2009 είχαμε αρχίσει ήδη να ζούμε με την οικονομική κρίση, φέτος, το 2010, η κρίση έχει φθάσει στον πυρήνα της. Η αγορά έχει νεκρώσει. Στη γενικότερη φετινή κατάθλιψη συντείνει και το γεγονός -το μόνο που ατυχώς για την κυβέρνηση δεν αλλάζει- ότι τα Χριστούγεννα πέφτουν ημέρα Σάββατο. Ούτε μια επιπλέον μέρα αργίας για ψυχολογική έστω ξεκούραση.


ΔΩΡΟ ΕΟΡΤΩΝ ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον ή έχει ήδη εξανεμιστεί προτού παραληφθεί. Αποταμίευση είναι αδύνατον να γίνει. Ολα είναι ...
πανάκριβα και η πλειονότητα του πληθυσμού δεν διαθέτει ούτε αυτά τα απαραίτητα. Και αυτά που υπάρχουν χρησιμοποιούνται για την εξόφληση δανείων και υπερχρεωμένων καρτών, διότι οι τράπεζες καραδοκούν.
Οι γιορτές αυτές θα είναι θλιβερές. Οι καταθλιπτικότερες στη σύγχρονη ιστορία του κράτους.


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ δείχνουν ότι κατέχουμε τα πρωτεία στην απογοήτευση. Εμείς που κάποτε… πετούσαμε. Ημασταν όμως Ικαροι, δεν ακούγαμε, δεν βλέπαμε ότι το κακό ερχόταν. Και μας κόπηκαν τα φτερά.
Σίγουρα τις επόμενες μέρες σε κάποιους δρόμους θα υπάρχουν αναμμένα τα παραδοσιακά λαμπιόνια των εορτών, κάπου μπορεί να εμφανιστεί και κάποιο δέντρο. Λίγοι όμως είναι αυτοί που θα τα πάρουν είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών