Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

Την αποπομπή του Θ. Πάγκαλου από την κυβέρνηση, ζητά, η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου, και την επίθεση του τελευταίου στον" ΕΤ" - Ανακοίνωση του Ελεύθερου Τύπου

Tην αποπομπή του Θόδωρου Πάγκαλου από την κυβέρνηση ζητά ουσιαστικά η ΝΔ μετά και τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος".
 Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πάνος Παναγιωτόπουλος επισημαίνει πως ο Θόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο στις ύβρεις και στις προσβολές του, τονίζοντας πως "η στοχοποίηση μιας εφημερίδας - του “Ελεύθερου Τύπου” - και των αναγνωστών της, η οποία...
δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποτυπώσει γεγονότα και ειδήσεις, είναι πράξη που προδίδει ακραία αντιδημοκρατική νοοτροπία και βάναυσο αυταρχισμό".
Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζητά από τον πρωθυπουργό ουσιαστικά να αποπέμψει τον κ. Πάγκαλο, καθώς, όπως λέει, η αποδοκιμασία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ασφαλώς δεν αρκεί.
"Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του", καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Να σημειώσουμε, ότι σε απάντηση, των όσων αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος, αναφορικά με την ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πριν λίγους μήνες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και καθ' έξιν πλέον υβριστής, δήλωσε, ότι "κάποιοι φοιτητές του κώλου, απομόνωσαν ηχητικά αποσπάσματα απ' όσα είπε.
"Είπα κι άλλα πράγματα", συμπλήρωσε τονίζοντας: "Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο, αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα. Όμως πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν".
Η ανακοίνωση της εφημερίδας σχετικά με το θέμα των δηλώσεων του Θ. Πάγκαλου:

"Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου, αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότηά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργούνα δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή, αντιπρόεδρό του"
Ελεύθερος Τύπος
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών