Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

Κύριε Πάγκαλε, επιτέλους «δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε»

Θα αφήσω κατά μέρος την αστική ευγένεια που διακατέχει τουλάχιστον τον απλό μισθωτό Έλληνα και θα χρησιμοποιήσω την γλώσσα του κ. Πάγκαλου, δηλαδή την χυδαιότητα, την βρισιά και την αμετροέπεια, που, όπως φαίνεται, για τα ΜΜΕ αποτελούν ένδειξη νοημοσύνης! Λοιπόν κ. Πάγκαλε,
Δεν είναι κοπρίτης ο φουκαριάρης που φυλάει κατουρημένες ποδιές για να πάρει μια θεσούλα στο δημόσιο ο ίδιος ή το παιδί του. Κοπρίτης είναι αυτός που....
φοράει την κατουρημένη ποδιά, ο πολιτικός, που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη δυστυχία για ίδιον πολιτικό όφελος.
Δεν είναι κοπρίτης ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος. Κοπρίτης είναι  ο πολιτικός που του βάζει πλάτες για να τεμπελιάζει.
Δεν είναι κοπρίτης ο δημόσιος υπάλληλος που ταλαιπωρεί τους πολίτες με γραφειοκρατία. Κοπρίτης είναι ο πολιτικός που έφτιαξε την γραφειοκρατία και την πολυνομία που βύθισαν την χώρα στο βούρκο.
Δεν είναι κοπρίτης ο ιπτάμενος της πολεμικής αεροπορίας, ο ναυτικός και ο στρατιωτικός, που προασπίζουν την ειρήνη στην χώρα και βελτιώνουν την οικονομική ευημερία.
Δεν είναι κοπρίτης ο δάσκαλος και ο καθηγητής που προσπαθεί με χίλιες δυο δυσκολίες να μάθει γράμματα στα παιδιά. Κοπρίτης είναι ο πολιτικός που ορθώνει συνεχώς εμπόδια στην δουλειά του δασκάλου και έχει διαλύσει την δημόσια παιδεία.
Δεν είναι κοπρίτης ο επιχειρηματίας, μικρός ή μεγάλος. Κοπρίτης είναι ο πολιτικός που έχει δημιουργήσει το χειρότερο επιχειρηματικό κλίμα στην ΕΕ, και ένα από τα χειρότερα του κόσμου.
Δεν είναι κοπρίτης ο εργάτης και ο μισθωτός. Κοπρίτης είναι ο πολιτικός που έχει φέρει την χώρα στα χειρότερα επίπεδα διαφθοράς του κόσμου. Κοπρίτης είναι ο πολιτικός που μπαίνει στην πολιτική φτωχός και βγαίνει πλούσιος.
Νίκος Βαρσακέλης
Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών