Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

Προς αξιότιμο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο.

Κε Αντιπρόεδρε,
 
Είναι γεγονός ότι οι "ξυπόλυτοι" Έλληνες έφεραν το μεγαλύτερο βάρος, στην συνολική προσπάθεια για την απελευθέρωση της χώρας το 1821.
Όμως χιλιάδες εύποροι πρόγονοί μας(μεταξύ των οποίων και ...μέγας αριθμός Ελλήνων Αρβανίτικης καταγωγής) από την ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα και τις παροικίες, συνεισέφεραν οικονομικά και στήριξαν τον αγώνα. 
 
Μήπως λοιπόν υπάρχει και σήμερα ανάγκη άμεσης λήψης "πατριωτικών"  μέτρων, για να σωθεί η Χώρα;
 
Όπως γνωρίζετε, οι εργαζόμενοι-όχι όλοι-και οι συνταξιούχοι έχουν δώσει μέχρι τώρα, ένα σημαντικό μέρος απ' το μισθό και την σύνταξή τους, για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.
Ιδιαίτερα οι δεύτεροι  "εκχώρησαν"  για πάντα στο κράτος,  μέρος ενός σημαντικού και σε πολλές περιπτώσεις μόνου περιουσιακού στοιχείου, που δημιουργήθηκε με την αποταμίευση μιας ολόκληρης ζωής.
 
Είναι γνωστό κε Αντιπρόεδρε ότι ανήκετε στους μάλλον εύπορους πολίτες.
Μεγάλο μέρος της περιουσίας σας, προέρχεται άμεσα ή έμμεσα από το Ελληνικό Δημόσιο  (αφού και οι ανιόντες σας ήταν υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί). Η υπεράξια της ακίνητης περιουσίας όλων των πολιτών, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό και στην δημιουργία υποδομών από το κράτος, έγινε δηλαδή με τα χρήματα όλων των φορολογουμένων.
Μεταβιβάσετε λοιπόν το 10% της ακίνητης περιουσίας σας στο "πενόμενο" δημόσιο και δεσμεύσετε άλλο ένα 20% για 10 χρόνια, ώστε να τεθεί σαν εγγύηση(με τιτλοποίηση), στους δανειστές του.
 
 Με το ηθικό έρεισμα και το κύρος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, απευθυνθείτε στην συνέχεια  σε όλους τους πολιτικούς και καλέστε τους ανοιχτά, σε εθελοντική" προσφορά(έκαστος κατά τον "τρόπο" του), για την τιμή της Ελλάδος!
Όσοι αρνηθούν, παρά την ευπορία τους, θα κριθούν από τον λαό.
Άλλωστε αν η χώρα πτωχεύσει, η ζημιά θα είναι μεγάλη για όλους.
Πιστεύω ότι ο συμβολικός χαρακτήρας μιας τέτοιας κίνησης και το προσκλητήριο σε εγρήγορση, θα απελευθέρωνε τις εθνικές δυνάμεις, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
ΕΤΣΙ:
Όλοι οι πολίτες θα σας ευγνωμονούσαν και  θα "έπιναν νερό στ' όνομα σας".
Θ' αναβαθμισθεί το κύρος των πολιτικών, οι οποίοι θα έχουν πλέον το ηθικό δικαίωμα να ζητήσουν θυσίες από όλους τους έχοντες και κατέχοντες.
Η πιστοληπτική μας ικανότητα  θα βελτιωθεί άμεσα, οι όροι δανεισμού θ' αναθεωρηθούν και τα επιτόκια θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Οι Ελληνικές τράπεζες θα προβαίνουν σε χρηματοδοτήσεις και η οικονομία θ' ανασάνει.
Τέλος η αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης, θ' αποσοβήσει  επικίνδυνες καταστάσεις, το ηθικό όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία θα αναβαθμισθεί και η έξοδος από την κρίση θα είναι εφικτή.
 
Κύριε Πάγκαλε, χρειάζεσται επειγόντως "δίαιτα".
Πιστέψτε το!!!!
 
[ "Κοινοποίηση" κ. Γιώργο Καρατζαφέρη-Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ ]
 
Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών