Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2011

Γιατί δεν μηνύουμε τον κ. Πάγκαλο

Eίναι συνήθεις οι εκρήξεις, οι ακραίες θέσεις και οι υβριστικές συμπεριφορές από πλευράς του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά, ο Θόδωρος Πάγκαλος υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν είναι μόνο ότι διατύπωσε απαράδεκτες απόψεις για τους σύγχρονους Ελληνες, καθώς και για τους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Εξύβρισε τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και συλλήβδην τους Ελληνες πολίτες.

Δεν δίστασε μάλιστα...
να επιτεθεί με δριμύτητα κατά του Ελεύθερου Τύπου και των αναγνωστών του, χρησιμοποιώντας απρεπείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, επειδή η εφημερίδα μας τόλμησε να αποκαλύψει τα λεχθέντα από τον ίδιο ενώπιον ακροατηρίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Με εκατοντάδες τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα, οι αναγνώστες του «Ε.Τ.» εκφράζουν την αγανάκτηση και την έντονη αποδοκιμασία τους για την πρωτοφανή υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά των δημοσιογράφων και του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας μας.

Πολλοί, μάλιστα, μας προτρέπουν να προχωρήσουμε στην κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Πάγκαλου. Δεν θα μπούμε στη λογική να ποινικοποιήσουμε την υπόθεση και να σύρουμε στα δικαστήρια ένα πολιτικό πρόσωπο. Θεωρούμε ότι αυτός που θα πρέπει να κρίνει τον κ. Πάγκαλο είναι καταρχήν ο πρωθυπουργός και, εν τέλει, και τους δύο, όπως και όλους τους πολιτικούς, ο ελληνικός λαός.

Η εφημερίδα μας πιστεύει ότι το ζήτημα είναι κατεξοχήν πολιτικό. Εξελίσσεται σε πρόβλημα ποιότητας της Δημοκρατίας μας και το χρεώνεται ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο εκθέτουν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι, όμως, πλέον θέμα του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ’ έξιν υβριστή αντιπρόεδρό του.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους την επικίνδυνη, υβριστική και αντιδημοκρατική πρακτική ενός κορυφαίου στελέχους του, που προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς, τους Ελληνες πολίτες, αλλά και την ίδια τη χώρα.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών