Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Ειδήσεις 1η Απριλίου 2011 σε τίτλους

Πολιτικές Ειδήσεις
- Μετανιωμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός κος Γιώργος Παπανδρέου για την απόφασή του να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ και να υπογράψει το Μνημόνιο. Ακόμη δήλωσε πως εγκαταλείπει για πάντα το κανώ-καγιάκ και από αύριο θα τρέφεται με πίτσες, και πως θα βγάλει σε διεθνή πλειστηριασμό το μαύρο κολάν που φορούσε την ημέρα που έτρεξε στον Μαραθώνιο για τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα.
Ο κος Παπακωνσταντίνου...
επέμεινε στην δήλωσή του πως δεν θα πάρει νέα μέτρα που θα πλήξουν τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Συμπλήρωσε δε ότι από 1η Ιουλίου τα τέκνα μιας οικογένειας θα θεωρούνται είδος πολυτελείας και θα φορολογούνται αναλόγως. “ Οι πολύτεκνες οικογένειες”, τόνισε, “ για να κάνουν παιδιά πάει να πει ότι έχουν πολλά χρήματα, αλλά φοροδιαφεύγουν. Γι’ αυτό τους καλούμε να έρθουν για περαίωση, αλλιώς θα τους πάρουμε το πρωτότοκο. Τέρμα οι περιττές σπατάλες”.

Ο ΥΠ.ΕΞ της Ελλάδας κος Δημήτρης Δρούτσας μετά την δήλωσή του ότι θέλει να επισκεφτεί την Ίμβρο και την Τένεδο μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, σε μία στιγμή εθνικής έξαψης άρχισε να φωνάζει: “ ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε” και δήλωσε την στήριξή του στο πρόσωπο προέδρου του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ακόμη, μετά από σχετικό αίτημα του προς τον πρωθυπουργό θα έχει πλέον συμβούλους του τον sir Β. Μαρκεζίνη, τον κο Νεοκλή Σαρρή, και τον κο Νίκο Χειλαδάκη, ειδικούς για θέματα Τουρκίας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κος Πάγκαλος, για μία ακόμη φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του, λέγοντας: “ Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι οι πολιτικοί και τα ψάρια μοιάζουν. Και τα δύο όσο και να τα ταϊσεις δεν χορταίνουν.” Κατόπιν επιτέθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο λέγοντας: ” Δεν μπορώ να καταλάβω τον Άκη. Τόσα χρόνια έτρωγε πώς παραμένει τόσο αδύνατος; Πού τα βάζει; Τον έχω ρωτήσει αλλά δεν μου λέει! Αυτός ο Τσίπρας φταίει για όλα…” κι έφαγε ένα γιαούρτι…
- Πέρασε επιτέλους από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την προστασία περιοχών NATURA από την υπουργό περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμποίλη. Το νομοσχέδιο άλλαξε τόσες φορές που τρόμαξε να το αναγνωρίσει και η ίδια. “ Είχα να νιώσω έτσι από τότε που είδα τον Ψινάκη μετά το λίφτιγκ”, δήλωσε. Το νομοσχέδιο, ουσιαστικά είναι ίδιο με το προηγούμενο, αλλά ο πρωθυπουργός δήλωσε μετά την υπερψήφισή του: “ Είναι μια νίκη του περιβάλλοντος, της οικολογίας, της πράσινης ανάπτυξης. Με το νομοσχέδιο αυτό προφυλάσσεται το σπάνιο είδος του “ βασιλικου΄Κοκοβιού”  που η κυβέρνηση Καραμανλή είχε ωθήσει στην εξαφάνιση”.
Ναι στην περίπτωση συγκυβέρνησης είπε τελικά ο Αντώνης Σαμαράς. Επίσης κάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή πορεία, και κάνοντας αναφορά στα στελέχη της ΝΔ, τα χαρακτήρισε πολύ ικανά! “ Μπορώ να βασιστώ σε όλους”, είπε, “ και είμαι σίγουρος ότι θα με στηρίξουν όταν γίνω πρωθυπουργός”.
Η Γ.Γ του ΚΚΕ κα Παπαρήγα κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κο Τσίπρα σε διάλογο για την Αριστερά. “ Αφού έκοψε η Λιάνα Κανέλλη το κάπνισμα”, τόνισε, “ όλα είναι πιθανά σ’ αυτήν την ζωή.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γ. Καρατζαφέρης σε πρωινές του δηλώσεις ανέφερε την στήριξή του στην πολιτική του Μνημονίου που βγάζει την χώρα από το τέλμα. Σε μεσημεριανές του δηλώσεις, τόνισε την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου γιατί αλλιώς οδηγούμεθα σε τέλμα. Το βράδυ επιτέθηκε έντονα σε όσους τον κατηγόρησαν το πρωί για φιλομνημονιακή πολιτική…
Θεσσαλονίκη
Σήμερα το βράδυ σε σεμνή τελετή στο νέο δημαρχιακό Μέγαρο, ο δήμαρχος κος Γιάννης Μπουτάρης έλαβε το βραβείο για την καθαρότερη πόλη της Ευρώπης. Ο κος Μπουτάρης συνέστησε στον φίλο και ομόλογό του στην Αθήνα κο Καμίνη να κάνει υπομονή. “ Ὀπου να’ναι με το Μνημόνιο, θα πεινάσουν τόσο και στην Αθήνα που θα τρώνε σκουπίδια κι εκεί”!
Αθλητισμός
- Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Μαρινάκης δήλωσε πώς το επόμενο καράβι που θα ενταχθεί στο στόλο του θα το ονομάσει Τζιμπριλ Σισέ. “ Είναι μια κίνηση για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον μεγάλο παίχτη”, δήλωσε. Την “ βάφτιση” θα την κάνει μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ  Παναθηναϊκός, αν έχει βρεθεί μέχρι τότε…
Καιρός
- Τον καιρό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε κάποιο κανάλι έτσι κι αλλιώς ότι και να σας πουν κι εκεί ψέμα θα είναι…
Μακάρι όλα τα ψέματα να λέγονταν μόνο την πρωταπριλιά. Δυστυχώς μας φλομώνουν στο ψέμα όλη μέρα κάθε μέρα…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
Θα σας ξαναψηφίσουμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών