Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Οι πολιτικές μάχες κερδίζονται έξω στην κοινωνία. Όποιοι δεν την μπορούν, ας εξαφανιστούν.

Με σύνθημα “πάμε παντού” ο Νικολόπουλος “οργώνει” την Περιφέρεια. Φέρνει το πολιτικό μήνυμα της ΝΔ και παίρνει τη φωνή της Κοινωνίας. Τις ιδέες, την κριτική, τις απόψεις, τη γκρίνια τα παράπονα, την αγωνία για την κρίση, το Μνημόνιο, το μέλλον. Σε διάστημα  μάλιστα μόλις 2 μηνών ο Τομεάρχης εργασίας της ΝΔ πραγματοποίησε την Τρίτη εξόρμηση του Τομέα στα Χανιά.
Κάνει δηλαδή ο Αχαιός Βουλευτής αυτό που πρέπει να κάνει όλη η ΝΔ.
Οι πολιτικές μάχες κερδίζονται έξω στην κοινωνία και όχι στα κλειστά γραφεία.
Ο Σαμαράς,
αν θέλει να κερδίσει τις επόμενες εκλογές πρέπει να βγεί στον κόσμο, στην Περιφέρεια. Να ξεκινήσει διάλογο με τους Αγρότες, τους Εργαζόμενους, τους Άνεργους, τους Επιχειρηματίες, τους ανθρώπους του πολιτισμού.
Να ακούσει αλλά και να προτείνει.
Να δεσμευτεί και να πείσει.
Το παράδειγμα του Νίκου Νικολόπουλου  πρέπει να γίνει κανόνας για όλους τους Βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, που τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι η κοινωνία θα περάσει από το πολιτικό τους γραφείο… Πάνε αυτές οι εποχές.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ είναι εξαιρετικά θετικές. Οι εξορμήσεις αγκαλιάζουν τον κόσμο της ΝΔ, και ξαφνιάζουν θετικά όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι και αναζητούν στήριγμα κι ελπίδα. Όσοι λοιπόν είναι φοβικοί, ας πάνε στο ΠΑΣΟΚ του μνημονίου που οι πολιτικοί του ούτως ή άλλως θα ζούνε σε γυάλα για δεκαετίες.
Πετυχημένος πολιτικός πλέον θα είναι αυτός που τολμά να συναναστρέφεται και να νιώθει τον παλμό της κοινωνίας (και θα γυρίζει βέβαια ζωντανός στο σπίτι).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών