Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου είπε πως τα Μάρμαρα του Παρθενώνα υπηρετούν την 'πολυπολιτισμικότητα' στη σημερινή τους θέση...

 Σε συνέντευξή του σε αυστραλιανή εφημερίδα δήλωσε τα ξής:
«Η παρουσίαση εκθεμάτων από διαφορετικές κουλτούρες μαζί -το ένα δίπλα στο άλλο- δίνει την ελπίδα για την προώθηση της κατανόησης και της ανοχής διαφορετικών πολιτισμών»,(Να τα μας... Την πολυπολιτισμικόητα υπηρετούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στη Βρετανία) δήλωσε και αναφέρθηκε στον αθηναϊκό τρόπο διακυβέρνησης μιας κοινωνίας όπως υπήρχε στην αρχαιότητα ως «αναμφισβήτητα τον καλύτερο», πρόσθεσε όμως «ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπήρχαν και άλλοι τρόποι δημιουργίας μιας αρμονικής κοινωνίας, όπως στην Κίνα και την Περσία».(αρμονιά στην Περσία...;Όπως λέμε 'δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα')

«Στην Αθήνα (τα μάρμαρα) μπορούν να θεωρηθούν κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και στο Λονδίνο κομμάτι της ιστορίας του κόσμου»,(Σωστά... Αποκτούν την πραγματική τους αξία στη Βρετανία...) δήλωσε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, ενώ ανέφερε ότι «είναι σημαντικό να θυμόμαστε -και ιδιαίτερα εμείς οι Ευρωπαίοι- ότι η ελληνική ιστορία είναι μια ανάμεσα σε πολλές άλλες, οι οποίες δεν είναι καν ευρωπαϊκές. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος νομίζω να θεωρήσουμε ότι η Μεσόγειος είναι το κέντρο του κόσμου, το οποίο δεν είναι»(Πες τα διευθυντά μου... Ποιός πιστεύει τέτοιες βλακείες...Μεσόγειος και αηδίες.. Που γεννήθηκαν τα γράμματα, που άνθισε η φιλοσοφία, που δημιουργήθηκε η μουσική και το θέατρο, που αναπτύχθηκαν οι επιστήμες, που φτιάχτηκε το πρώτο αλφάβητο και η γραφή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών