Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Απόφαση κόλαφος για τον μεγαλοοφειλέτη και τον υπουργό Express Service

 Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ
Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται! Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση – κόλαφο για τον υπουργό Express Service και τον μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου Γιάννη Ραπτόπουλο, απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία για έκδοση προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, της ιστοσελίδας protothema gr. και οκτώ δημοσιογράφων μας, με την οποία είχε ζητηθεί να μην …αναφερόμαστε στον ίδιο και την πολιτεία του.

Από την πρώτη στιγμή...
δεσμευθήκαμε στους αναγνώστες μας και στο δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετούμε ότι η αλήθεια θα λάμψει και οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν. Και η Δικαιοσύνη έκρινε το αυτονόητο: η αλήθεια δεν φιμώνεται, όσο κι αν το θέλει ο οποιοσδήποτε μεγαλοοφειλέτης και ο οποιοσδήποτε υπουργός προκειμένου να καλυφθούν οι παρανομίες τους.

Η συνέχεια των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο του υπουργού Express Service και του μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου έρχεται την Κυριακή στο “Πρώτο Θέμα”

Ακολουθούν τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων μας Βασιλικής Κόκκαλη, Ηλιάνας Γαβαλά, Βασίλη Γούλα και Βασίλη Δαλιάνη, με την τεχνική κάλυψη των Γιάννη Μπιστογιαννάκη και Δημήτρη Μυλωνά.


Υπεράσπιση για το δίκιο

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, υπέρ της εφημερίδας κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, ο οποίος τόνισε ότι είναι υποχρέωση των δημοσιογράφων να αποκαλύπτουν την αλήθεια για όποιο πρόσωπο κι αν πρόκειται. Συμπαράσταση εκτός από την ΕΣΗΕΑ, εκφράζει και η ηγεσία της ΕΣΠΗΤ. Παρέστησαν ως συνήγοροι υπεράσπισης της εφημερίδας ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και οι δικηγόροι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Νταϊάνα Αναστασιάδη.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης παρέστησαν οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος, Χάρης Μπότσαρης και Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης.

Εκατοντάδες είναι και τα μηνύματα συμπαράστασης προς τη δημοσιογραφική ομάδα του "ΘΕΜΑτος", η οποία διαβεβαιώνει τους αναγνώστες της πως σε κάθε περίπτωση θα πράξει το δημοσιογραφικό και ενημερωτικό της καθήκον και αυτήν την Κυριακή.


Αναβολή για τις ψευδείς βεβαιώσεις στο ΙΚΑ

Tην ίδια στιγμή, αναβολή για τις 11-11-11 πήρε η δεύτερη υπόθεση που εκδικαζόταν σήμερα, περί της πλαστογράφησης εγγράφων του ΙΚΑ, ώστε η Express Service να λαμβάνει παρανόμως ασφαλιστικές ενημερότητες, με κατηγορούμενο τον κ. Ραπτόπουλο και ομάδα στελεχών του ΙΚΑ. Ο Γ. Ραπτόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις και συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση είναι έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας
Σύμφωνα με την κατηγορία, την περίοδο 1999-2001 εκδόθηκαν 24 ασφαλιστικές ενημερότητες εταιρειών του κ. Ραπτόπουλου, παρ' όλο που υπήρχαν οφειλές του για άλλες επιχειρήσεις συνολικού ποσού 7 δισ. δραχμών. Η δίκη αναβλήθηκε, καθώς στο δικαστήριο έχει ήδη ξεκινήσει η εκδίκαση άλλης υπόθεσης που αναμένεται να διαρκέσει μεγάλο διάστημα.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=114543

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών