Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ “WIKILEAKS” ….ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

του Παν. Τραϊανού
Το φαινόμενο “Wikileaks” είναι ΤΟ τρομακτικό. Όχι γι’ αυτά, τα οποία έχει “δημοσιοποιήσει” το ίδιο, αλλά γι’ αυτά, τα οποία “υπόσχεται” ότι θ’ ακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα μάς “δείχνει” το μέλλον. Μας “λέει” πως ήδη έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος των πληροφοριών. Μας “λέει” πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη “μετάβαση” από τη μία κατάσταση στην άλλη.
Όταν η αμερικανική οικονομική κρίση αρχίσει να δείχνει ανίκητη και η κατάσταση μη αναστρέψιμη, θα δούμε πράγματα πρωτοφανή. Τι είδους πράγματα;
Θα δούμε πράκτορες μεγάλων μυστικών υπηρεσιών να αρπάζουν πληροφορίες και να τις “ιδιωτικοποιούν” .Να πηγαίνουν και να εκβιάζουν τους πλούσιους και τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Ό,τι έγινε ήδη με τον υπάλληλο Φαλσιανί, που έκλεψε ένα CD με τα ονόματα των καταθετών της τράπεζας HSBC στην Ελβετία.
Οι ΗΠΑ είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν να προσφέρουν ένα καλό επίπεδο ζωής στους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης .Στους υπαλλήλους, οι οποίοι διαχειρίζονται τις πληροφορίες αυτής της κυβέρνησης. Αν αυτές οι πληροφορίες -των οποίων η διαχείριση προσφέρει ένα καλό επίπεδο ζωής στους υπαλλήλους- πάψουν να το καταφέρνουν αυτό, θα γίνουν κεφάλαιο προς λεηλασία. Όταν ο φτωχός υπάλληλος συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει προοπτική για την καριέρα του -και όχι μόνον δεν θα θεωρεί πως ρισκάρει να χάσει μια προσοδοφόρα εργασία, αλλά θα έχει μπροστά του και ένα κεφάλαιο που θα μπορεί να τον κάνει πλούσιο-, θα “δει” με άλλο “μάτι” τις πληροφορίες .Θα δει με άλλο “μάτι” το αντικείμενο της δουλειάς του. Ειδικά τις πληροφορίες, οι οποίες δεν θα θίγουν τα αμερικανικά συμφέροντα ενός “τελειωμένου” ιμπεριαλισμού και θα θίγουν αποκλειστικά κυβερνήσεις και ιδιώτες διεφθαρμένους άλλων κρατών.
Για ποιον λόγο ένας πράκτορας να μην γεμίσει ένα CD με μια τέτοια “πραμάτεια” και να μην βγει στην αγορά να την πουλήσει; Πολλοί ενδιαφερόμενοι θα υπάρξουν, για ν’ αγοράσουν το περιεχόμενό του. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν ν’ αρχίσουν τέτοιες πληροφορίες να “μετακινούνται” και ν’ αλλάζουν “χέρια”. Στο μέλλον τέτοια φαινόμενα θα είναι καθημερινά. Ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος της CIA ή της DIA θα μπορεί να γίνει πλούσιος μέσα σε μια στιγμή. Θα αρπάζει φακέλους με διάφορα ονόματα ανθρώπων από διάφορα κράτη και θα αρχίζει τους εκβιασμούς.
Κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους θα τους “κάψει” προκαταβολικά, για να δημιουργήσει “αγορά” και θα ξεκινήσει το πανηγύρι. Κάποιοι διεφθαρμένοι ηγέτες ή μεγιστάνες θα “καούν” γρήγορα και θεαματικά, για να πληρώσουν γρήγορα και πολλά εκείνοι, οι οποίοι θα θέλουν να “σωθούν”.
Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι μέσω της σημερινής Wikileaks κάποια μαφία των μυστικών υπηρεσιών δεν έχει ξεκινήσει το “παιχνίδι” της;
Γιατί να μην υποθέσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο στέλνει “μηνύματα” προς κάποιους ενδιαφερόμενους; Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι σημερινές διαρροές δεν είναι τίποτε άλλο από προειδοποιητικές “μπαλοθιές” συμμοριών των μυστικών υπηρεσιών;
Ως μαφία πληροφοριών δημιουργεί πρώτα “τζάμπα” την αγορά της και στη συνέχεια θα πουλάει σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να πληρώσει τις πιο σημαντικές πληροφορίες.
Γνωρίζει κάποιος τι είδους και τι όγκου πληροφορίες έχουν στα χέρια τους και δεν τις δημοσιεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών