Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Η Βόρειος Ήπειρος στο απόσπασμα από το ανθελληνικό καθεστώς της Αλβανίας

Τσιμουδιά από το Υπουργείο του Αντώνη Σαμαρά (Εξωτερικών)
σ.σ.Πασπαρτού: Κρίμα γιατί οι Βορειοηπειρώτες Σαμαρά σου έδωσαν 90% με 95% στις εσωκομματικές εκλογές..


ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ! ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.


Παράνομη χαρακτήρισε την αναγραφή της εθνικότητας στην ληξιαρχεία το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας, σε μια απόφαση που αποτελεί απευθείας συνέχιση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το οποίο πρώτο είχε αποφασίσει να μην αναγράφεται πουθενά η εθνικότητα, αφού ως γνωστόν στην κομμουνιστική ιδεοληψία «οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα».
Αυτό έρχεται ως συνέχεια στην.....
προ τριμήνου τρομοκρατία στην απογραφή πληθυσμού, στην οποία προέβησαν οι αλβανικές αρχές, όπου όσοι δηλώναν «ψευδή στοιχεία», δηλαδή δεν δήλωναν ότι είχε γραφεί για αυτούς επί εποχής Χότζα, έπρεπε να πληρώσουν δυσβάσταχτο πρόστιμο. Σημειωτέον ότι, φυσικά, την εποχή Χότζα όλοι αναγράφονταν ως Αλβανοί, είτε ήταν, είτε όχι. Είναι εμφανές οπότε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είχε σκοπό το οριστικό σβήσιμο του Ελληνικού πληθυσμού και την καταγραφή του ως Αλβανικού.
Για άλλη μια φορά οι Έλληνες Βορειοπειρώτες βρίσκονται μόνοι ενάντια στην Αλβανική ανθελληνική στάση, με το ΥΠΕΞ να τηρεί σιγή ιχθύος, όπως και σε όλα τα ζητήματα. Οι Αλβανοί προσπαθούν συστηματικά να συρρικνώσουν την ελληνική, αλλά και τις άλλες μειονότητες που βρίσκονται στα ψευδεπίγραφα σύνορα του κράτους τους, ενώ αντιστοίχως με την βοήθεια πρόθυμων εθνοπροδοτών προσπαθούν να δημιουργήσουν μειονότητες στις γύρω χώρες με σκοπό την «κοσσοβοποίηση» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών