Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

Πάει για προσκύνημα ο Σαμαράς στο Ισραήλ;

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ : Κάποιοι έδωσαν μια στρογγυλεμένη διάσταση του θέματος (ΕΔΩ), κάποιοι ήδη του έβαλαν ταμπέλα οσφυοκάμπτη (ΕΔΩ)...
Εμείς είμαστε από αυτούς που λέμε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε συνεργασία με τους Σιωνιστές..
Και μια απορία..Καλά ρε Σαμαρά, γιατί δεν πήγαινες στον Πούτιν πρώτα;Τι φοβήθηκες;
Αν δούμε πάντως να φοράς το καπελάκι σου και να προσκυνάς στο "τοίχος των δακρύων" έχεις "τελειώσει" ότι και να γίνει.. Είναι όρκος υποταγής στο Σιωνισμό.(καλά όχι πως τώρα είναι αντιστασιακός....)

Ακολουθεί η είδηση..

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετενιάχου.
Επισημαίνεται ότι....
η επίσκεψη διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγού κράτους και όχι πολιτικού αρχηγού, αφού ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Κνεσέτ (Βουλή), αρχηγούς κομμάτων, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό του σημαντικού υπουργείου κρατικού σχεδιασμού κ.α
Η επίσκεψη Σαμαρά προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη συγκυρία καθώς σηματοδοτεί μια προσέγγιση ανωτάτου επιπέδου με μια χώρα που πρωταγωνιστεί στην χάραξη των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών στην περιοχή.
Όπως είναι άλλωστε γνωστό οι ελληνο-ισραηλινές συνομιλίες που διεξάγονται με αφορμή τις έρευνες για φυσικό αέριο αποσκοπούν στη μεταφορά αποθεμάτων του «Λεβιάθαν» στη Δυτική Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδος, μέσω αγωγού στις δύο χώρες, ή άλλου τρόπου.
Στις συζητήσεις αυτές θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί και το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας των δυο χωρών στην έρευνα των ελληνικών αποθεμάτων.
Άλλα θέματα εκτός της Ενέργειας που θα επικρατήσουν στις συνομιλίες που θα έχει ο κ. Σαμαράς στο Ισραήλ είναι η συνεργασία των δύο χωρών στον Τουρισμό, την Αμυνα και τις επενδύσεις. Είναι γνωστό ότι το παγκόσμιο εβραϊκό λόμπυ πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές και μπορεί να επηρεάσει την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.
Θα συζητηθεί επίσης η προώθηση της συνεργασίας των Ελλήνων και των Εβραίων της διασποράς. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν σκέψεις για τη διοργάνωση στην Ελλάδα το 2012 μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της διασποράς και των δύο πλευρών
Όπως έχουμε επισημάνει και αλλού (Διεθνείς πρωτοβουλίες Σαμαρά για την ΑΟΖ) λειτουργεί ήδη ως ο επόμενος πρωθυπουργός και όχι μόνο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βάζει πρώτα στην ατζέντα του τα εθνικά θέματα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών