Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Και πώς να αλλάξουν οι κομμουνιστομπολσεβικοί; Πάντα ψεύτες ήταν...Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι ο Αμυράς δεν ήταν υποψήφιός ενώ τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν το αντίθετο!

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

    Εάν μελετήσει κάποιος την συμπεριφορά και τη φρασεολογία των κάθε είδους αριστερών στα τηλεοπτικά παράθυρα, εύκολα διαπιστώνει την κακία και το μίσος που εκπέμπεται από τα μάτια τους τα λόγια τους, ακόμα και τις κινήσεις του σώματός τους.

    Αμετανόητοι μπολσεβίκοι όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τον ροζ ΣΥΡΙΖΑ, έως τους εξωκοινοβουλευτικούς ακροαριστερούς, ποτέ δεν μετάνιωσαν για τα κακουργήματα που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού και πάντοτε είχαν στο άρρωστο μυαλό τους κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ελλάδα και την εκδίκηση για την Βάρκιζα του 1945 και τη συντριβή τους στον Γράμμο- Βίτσι το 1949. Πιστεύουν πως σήμερα έχουν μια τέτοια ευκαιρία και ονειρεύονται μια σύγχρονη κυβέρνηση του βουνού, όπου την θέση των κατσαπλιάδων του Βελουχιώτη και του Βαφειάδη θα πάρουν ψευτοδιανοούμενοι καθηγητάδες με μούσια και αλογοουρές. Ενόσω όλα αυτά τα νούμερα κινούνται στα όρια του γραφικού και το μόνο που κάνουν είναι να ξερνούν τηλεοπτική χολή και μίσος κατά της Ελλάδος δεν τρέχει τίποτε. Αν όμως το πράγμα ξεφύγει και όλοι αυτοί καταστούν πραγματικά επικίνδυνοι για την πατρίδα, υπάρχουν οι δυνάμεις εκείνες που θα αναλάβουν να καθαρίσουν το τοπίο, όπως ακριβώς έκανε ο Εθνικός Στρατός το 1949.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών