Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Λυσσάξαν οι μογγόλοι για τον Νίκο Μιχαλολιάκο που μίλησε για σκλάβες πατρίδες..Αυτοί βέβαια έχουν το δικαίωμα να μιλούν για Δυτική Θράκη και Τούρκους..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να συνηθίσουνοι ουνομογγόλοι το γεγονός ότι οι Έλληνες....ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ....και τώρα πια θα έχουν και εκπροσώπηση στη Βουλή..
Μια Βουλή υποτακτική και "φιλική" προς τις ορέξεις του, αλλά τώρα αποκτά χρώμα γαλανόλευκο και με...παραλλαγή! Και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι μογγόλοι.....χ.ζονται
 
Με αναφορές στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος για την επιθυμία να διεκδικήσει την Κωνσταντινούπολη από την Τουρκία(!) σχολιάζει ο τουρκικός Τύπος τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «Έλληνα φύρερ». 

«Δεν λέω πως πρέπει να πολεμήσουμε με τους Τούρκους, αλλά μην ξεχνάμε πως.... το εβραϊκό έθνος ίδρυσε το κράτος του στα αρχαία του εδάφη το 1948» γράφει ο τουρκικός Τύπος σχετικά με τη συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ». 

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!».

«Το προσωνύμιο του Μιχαλολιάκου είναι Φύρερ... και παραπέμπει στον Χίτλερ σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Χουριέτ»

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών