Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Πιστοί υπήκοοι του πολυπολιτισμού και του Σιωνισμού οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το GAY-PRIDE...Ενώ ζητούν να δώσουμε άσυλο σε όσους gay αλλοδαπούς διώκονται από τις χώρες τους;!

 "Οι Οικολόγοι Πράσινοι για μια ακόμη χρονιά στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Athens Pride, μια γιορτή για την ελευθερία, την πολυμορφία και το σεβασμό στην προσωπική ζωή, του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας κοινωνικού φύλου όλων. 
Μια γιορτή για την εξάλειψη της ομοφοβίας, της λεσβιοφοβίας της τρανσφοβίας και των κοινωνικών προκαταλήψεων. Το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί θα..... βρισκόμαστε στην Πλατεία Κλαυθμώνος όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του φεστιβάλ ενώ στις 18.00 θα λάβουμε μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση. Τα ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκονται στον πυρήνα της οικολογικής σκέψης. Για τους Οικολόγους Πράσινους: 
Η κατάργηση των διακρίσεων και η οικοδόμηση ισότιμων ανθρώπινων σχέσεων μας αφορά όλους και όλες. Θέλουμε μια ανοιχτή κοινωνία που αγαπά την πολυχρωμία και τη διαφορετικότητα και είναι περήφανη γιατί όλα τα μέλη της είναι διαφορετικά αλλά ίσα. Πιστεύουμε πως οι διακρίσεις, οι προκαταλήψεις, ο στιγματισμός και τα στερεότυπα, γεννούν τη βία μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία. 
Για τους λόγους αυτούς ζητάμε: 
• Νομοθετική κατοχύρωση για την εφαρμογή του πολιτικού γάμου καθώς και την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ζευγάρια του ίδιου φύλου, με ίσα δικαιώματα με τα ετερόφυλα ζευγάρια, όπως συμβαίνει ήδη σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. 
• Εξάλειψη νομοθετικών ρυθμίσεων, συμπεριφορών και κοινωνικών προτύπων που οδηγούν σε διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα κοινωνικού φύλου των ατόμων: ίδια ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης για όλους τους πολίτες, μέτρα κατά της βίας στις συμβιώσεις, απαγόρευση της θεώρησης της ομοφυλοφιλίας και αμφιφυλοφιλίας ως μη συμβατής συμπεριφοράς στο στρατό και τα σχολεία. 
• Το σχεδιασμό και την άμεση εφαρμογή προγραμμάτων που καταπολεμούν τις διακρίσεις και διαμορφώνουν συνθήκες ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην απασχόληση, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και παροχή αγαθών και υπηρεσιών, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα κοινωνικού φύλου των συμπολιτών μας 
• Μέτρα που αντιμάχονται τη ρητορική και τα εγκλήματα μίσους, όπως και κάθε είδους μισαλλοδοξία. 
• Τη χορήγηση ασύλου σε πρόσφυγες από χώρες όπου διώκεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα κοινωνικού φύλου. Κανένας και καμία δεν πρέπει να εξαναγκάζεται να επιστρέψει σε μία χώρα όπου ενδέχεται να απειληθεί -άμεσα ή έμμεσα- η ζωή, η σωματική ακεραιότητα και η αξιοπρέπειά του, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας κοινωνικού φύλου. 
• Χρηματοδότηση έρευνας στα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και ενθάρρυνση του επιστημονικού –ακαδημαϊκού και εκλαϊκευμένου διαλόγου καθώς και ενισχυτικά μέτρα για την εμπέδωση μιας συμπεριφοράς χωρίς διακρίσεις μέσα στην κοινωνία, με επιστημονικά έγκυρη ενημέρωση στα σχολεία, το στρατό και τα ΜΜΕ. 
• Δικαίωμα στη γονεϊκότητα και την τεκνοθεσία για όλες και για όλους. 
Για τους Οικολόγους Πράσινους οικογένεια είναι μια ομάδα ανθρώπων που ως πρωταρχικό σκοπό της έχει την προστασία, την ευημερία και την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη όλων των μελών της. Εάν ο σκοπός αυτός δεν επιτυγχάνεται, δεν υπάρχει οικογένεια. Ακόμη, το κράτος πρόνοιας οφείλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές έτσι ώστε να βοηθά κάθε είδους οικογένεια (συμπεριλαμβανομένων αυτών των μονογονεϊκών και των ομοερωτικών ζευγαριών) στην επίτευξη των παραπάνω στόχων της. 
Πολλές σύγχρονες έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα παιδιά των ζευγαριών του ίδιου φύλου δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά των άλλων οικογενειών. Ταυτόχρονα οι θέσεις μας αλλά και οι δράσεις μας για την ισότητα όλων, μας οδηγούν να υποστηρίζουμε πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός των μελλοντικών γονέων δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στις τεκνοθεσίες. Οι Οικολόγοι πράσινοι είναι χορηγοί της Εικαστικής έκθεσης και σιωπηλής δημοπρασίας Hardcore 4 που πραγματοποιείται στο Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57 3-10 Ιουνίου, 12.00-18.00 για την οικονομική ενίσχυση του ATHENS PRIDE"
stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα προβλήματα με την νομική καθιέρωση των «ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ» είναι:
    α) Οι ανώμαλοι σκέφτονται ανώμαλα και έχουν ανώμαλη ψυχολογία, για αυτό στην αρχαία Αθήνα δεν είχαν δικαιώματα
    β) Τα παιδιά σε αυτές τις οικογένειες ή θα αυτοκτονούν ή θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή θα γίνονται εγκληματίες για να δείξουν στον κόσμο ό,τι «η οικογένεια μου είναι ανώμαλη γιατί κανένας δεν το καταλαβαίνει»
    γ) Υπάρχουν «ανώμαλοι» που αναγνωρίζουν το λάθος τους και προσπαθούν να αλλάξουν, η νομιμοποίηση καταστρέφει όλες τις προσπάθειες τους για αλλαγή
    δ) η δημιουργία οικογένειας από «ανώμαλους» έχει μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του εγωισμού τους και όχι την θυσία για το παιδί. Όλες οι διαταραχές προσωπικότητας οφείλονται στον τεράστιο εγωισμό.
    ε) Αν ξεπεραστούν όλα τα παραπάνω προβλήματα, θα μας καταστρέψει ο Θεός:
    1. Την εποχή του Νώε έκανε πλημμύρα για να σταματήσει η ανωμαλία
    2. Στα Σόδομα και Γόμορρα έβρεξε φωτιά για να σταματήσει η ανωμαλία
    3. Αν ξεφύγει η κοινωνία σήμερα προς την ανωμαλία θα βρέξει αίμα, π.χ. από anti-gay ισλαμική επανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών