Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Το παράνομο τουρκοκυπριακό "κράτος" συνέλαβε Έλληνες ψαράδες!!! (Μην περιμένετε καμία σοβαρή αντίδραση...)


Οι κατοχικές αρχές της Κύπρου συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους και δύο Αιγύπτιους ψαράδες, οι οποίοι βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, 32 ναυτικά μίλια ανοικτά της Αμμοχώστου. Οι ψαράδες, που είχαν ξεκινήσει με ψαροκάικο από τη Λεμεσό, προσεγγίστηκαν από δυο τουρκικές ακταιωρούς που τους ζητούσαν επίμονα να τους ακολουθήσουν. Τούρκοι στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο ψαροκάικο και ανάγκασαν τους..... ψαράδες να μαζέψουν τα δίχτυα τους και να τους ακολουθήσουν στο κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.Ο καπετάνιος του ψαροκάικου πρόλαβε να εκπέμψει σήμα κινδύνου και να ενημερώσει τη διοίκηση της Λιμενικής Αστυνομίας και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για το επεισόδιο, το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε τα Ηνωμένα Έθνη, από τα οποία ζήτησε να προβούν σε ενέργειες για την απελευθέρωση των ψαράδων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

4 σχόλια:

  1. Πολυ ΓΕΛΙΟ, Ελλαδικο κρατος ΑΡΠΑΖΕΙ σφαλιάρες απο ΠΑΝΤΟΥ και αυτο το γελοιοδεστερο των κρατων ανα την υφήλιο , εχει επιβάλει την πιο στυγνή λεηλασία σε πληθυσμό δυτικου κόσμου την ιδια στιγμη που εχει επιτρέψει και καλύπτει με φανατισμο εισβολη περισσότερων Ισλαμιστων Ασιατοαφρικανων ακομα και απο την εποχη της Τουρκοκρατιας.
    Τι αλλο πρεπει να γινει για να παρουμε τα οπλα εναντιον του? ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο δωρο που μπορουν να μας κανουν αυτην την στιγμη οι Τουρκοι είναι να ειναι τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ ωστε να μας επιτεθούν δια των όπλων.
    Ενω μπορουν ΚΑΛΛΙΣΤΑ απλα να πάρουν 20 εκατομμύρια Τουρκους και να μας τους στείλουν ως "μετανάστες" ετσι ωστε και το Ελλαδικο κρατος να επιτίθεται μετα φανατισμου εθνοκτονου, σε όποιον τολμησει να διαμαρτυρηθεί.
    Μια επίθεση με οπλα το μονο που θα κανει ειναι να άρει καθε ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ αυτης της κΥνοβουλευτικης Σαπιλας και να εξαναγκάσει σε αγρυπνία ακόμα και τον πιο ΗΛΙΘΙΟ νεοελληνα.
    Επίσης αυτοστιγμεί θα εξαφανιστεί καθε δυνατότητα υπάρξεως εβραιομπολσεβικικης "ηθικής και πολιτικης ορθοτητας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι ευκολο ειναι να στειλουν νομιζεις? αν ηταν ετσι να στελναν ολοι - να στειλουμε κι εμεις κανα 2 εκατομμυρια στα Σκοπια να τα κανουμε δικα μους εξαλλου ουτε 500 δεν ειναι οι σλαβοι...

      Διαγραφή
    2. Φυσικα και ειναι ευκολο, εχουν πολυ πληυθυσμο οι μογγολοι, και πολλοι με τις συνθηκες στις οποιες ζουν εαν τους πουν οτι θα βρουν τον παραδεισο στο γελοιο κρατος ονοματι Ελλαδισταν το οποιο σιγουρα δεν θα αντιδρασει στην εισβολη , μαζικα θα ερθουν ιδιως στην θρακη

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών