Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Νέα περίπτωση Κιτσοπούλου... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ "ΟΣΚΑΡ"

Ξέρετε ποια ταινία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά για το φετινό Βραβείο Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας; Με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη Τρίτη ο… δεξιός υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, θα μας εκπροσωπήσει η κάργα Ανθελληνική ταινία «Άδικος Κόσμος» του ακροαριστερού σκηνοθέτη Φίλιππου Τσίτου!.. Ποιος είναι αυτός ο Τσίτος; Έγινε γνωστός γιατί παντρεύτηκε την κόρη του Πασοκικού υπουργού Υγείας, ψυχιάτρου Κώστα Στεφανή, γνωστή ανθελληνίδα καλλιτέχνιδα Εύα Στεφανή, το πιο διάσημο έργο της οποίας είναι ένα παλλόμενο γυναικείο αιδοίο από το οποίο ανακρούεται ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος…

Το 2009, ο Τσίτος εξευτέλισε τον Ελληνισμό με την διαβόητη ταινία του....
«Ακαδημίας Πλάτωνος» στην οποία έδειχνε τους Έλληνες να λιάζουν όλη μέρα τα αχαμνά τους στις καρέκλες και να διαμαρτύρονται που τους παίρνουν τις δουλειές οι έντιμοι δουλευταράδες Αλβανοί!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τώρα την υπόθεση του «Άδικου Κόσμου» του Φίλιππου Τσίτου που θα μας εκπροσωπήσει στα φετεινά 85α Βραβεία Όσκαρ και φρίξτε: Ο Σωτήρης είναι ένας πονόψυχος αστυνομικός που δουλεύει στο Ανακριτικό της Αστυνομίας και καλύτερός του φίλος είναι ένας Λάθρο που πουλάει «βρώμικα» στον δρόμο. Συμπαθεί ιδιαιτέρως τους Λαθρομετανάστες και τις Αλλοδαπές πόρνες και κάνει ό,τι μπορεί για να μη τους στέλνει στην φυλακή. Οι φάκελοι στοιβάζονται στο γραφείο του για να μη φυλακίζονται αυτοί οι «περιφερόμενοι Χριστοί», η Υπηρεσία κάποια στιγμή το ανακαλύπτει, τον διώχνει από το Σώμα κι εκεί αρχίζει το προσωπικό δράμα του Λαθρο-λάτρη Σωτήρη. Στον ρόλο του Σωτήρη ο ακροαριστερός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος. Καταλαβαίνετε και μόνοι σας περί τίνος Ανθελληνικού Εξαμβλώματος πρόκειται, αλλά θα μεταφέρω κάτι που είπε ο ίδιος ο Τσίτος σε μία από τις αμέτρητες συνεντεύξεις του: Ο ήρωας της ταινίας κάνει αντίσταση κατά του Αυταρχισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, πολεμάει το Θηρίο «από τα μέσα»! Αντιλαμβάνεστε σε ποιο σημείο έχει φθάσει ο Κρετινισμός της Ελληνικής Δεξιάς, όταν στέλνει μια τέτοια ταινία να εκπροσωπήσει την χρεοκοπημένη Ελλάδα στα φετεινά Όσκαρ; Και μετά απορούνε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή…

Κοινός ΝΟΥΣ - Εφημερίδα "Στόχος"

5 σχόλια:

  1. Ελλαδικη δεξια παρακαλω.
    Επισης τι δεξια τι αριστερα, το εχουμε πει πολλακις, τι εβραιομπολσεβικος τι εβραιοκαπιταλιστης, προκειται περι του ιδιου ατομου με διαφορετικη αποχρωση και διαφορετικες επιφασεις.
    ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με το αιδίο πάντως έχει μια λογική, οτι οι μάνες φτιάχνουν τα έθνη, άρα και το δικό μας.
    ΑΝ βέβαια το έφτιαξε με αυτή τη λογική, γιατί συνήθως τα κάνουν για να προκαλέσουν και να ξεφτυλίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιφερόμενοι Χριστοί, μιλάμε ο άνθρωπος είναι... ντιπ για ντίπ, μα τι έρωτα έχουν για τους λάθρο... πόσο καμμένοι είναι εγκεφαλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οί εβραιομπολσεβίκοι καί εβραιοκαπιταλιστές σέ αγαστή συνεργασία , αφού παιδιά τού ίδιου μπαμπά είναι ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:53 μ.μ.

      μαλλον μιγαδες απ το ιδιο αιδοιο...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών