Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων): Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή

Συνάντηση με τον Γερμαναρά πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς (για τον οποίο προ ολίγων ετών ο Μπερλουσκόνι είχε πει πως είναι σαν φύλακας στρατοπέδου συγκεντρώσεως…), είχε ο δήθεν αντι-συστημικός Αλέκος Τσίπρας, στα πλαίσια του… εξευρωπαϊσμού του, ώστε να τον στηρίξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για να κυβερνήσει (μνημονιακά εννοείται…) την Ελλάδα στο μέλλον.
Μετά το πέρας της μεταξύ τους συζήτησης, οι δύο πολιτικάντηδες έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, όπου αποκάλυψαν πως ένα από τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο δήθεν αντι-συστημικός Τσίπρας πρότεινε στον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων να αντιμετωπίσουν «από κοινού» το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών:  «Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να .....
κουβεντιάσουμε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια η Δημοκρατία τόσο στην Ελλάδα, όσο και συνολικά στην Ευρώπη και τη νέα μεγάλη απειλή από την επάνοδο της ακροδεξιάς, κυρίως στην Ελλάδα και είναι κάτι το οποίο μας προβληματίζει ιδιαίτερα και πρέπει από κοινού να τα αντιμετωπίσουμε, καθότι βασικό συστατικό της ευρωπαϊκής προοπτικής είναι ο σεβασμός στην άλλη άποψη, κυρίως, όμως, η προάσπιση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής».
Ο δε εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα νεοναζιστικό κόμμα που προσφεύγει συχνά σε αποκρουστική βία και καταπατά όλες τις αξίες του δημοκρατικού φάσματος. Αισθάνομαι υποχρέωση να εγείρω τη φωνή μου ενάντια στην άνοδο παρόμοιων αντιλήψεων. Κάνω σαφές πως δεν θα δεχθώ κανενός είδους διάλογο με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής».
Κι εμείς από την πλευρά μας κάνουμε σαφές πως τον απεχθέστατο αυτόν εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων, που έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, πως όχι μόνο δε δεχόμαστε να κάνουμε κανενός είδους διάλογο με τον ίδιο και οποιονδήποτε άλλον όμοιό του, αλλά επιπλέον δε θέλουμε να τους δούμε ούτε ζωγραφιστούς! Τι μας πέρασε, για Τσιπραίους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών