Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Περίεργα πράγματα...Οι Αμερικανοσιωνιστές εμφανίζουν χάρτες με διαμελισμένη την Τουρκία..

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και πρέπει να σταθούμε καχύποπτα σε αυτά τα δημοσιεύματα..Δεν μπορεί το "αγαπημένο" παιδί των Σιωνιστών στη Μέση Ανατολή να το αφήσουν απροστάτευτο..

Μετά το χάρτη που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα The New York Times, στον οποίο εκτός από το κουρδικό κράτος στο Βόρειο Ιράκ-Νότιο Κουρδιστάν, που το παρουσίαζε ως ανεξάρτητο, είχε και ένα ευρύτατο κομμάτι της -σημερινής- τουρκικής επικράτειας με διαφορετικό χρώμα και την ένδειξη KURDISH REGION, έρχεται τώρα ο Οργανισμός EUROMINORITY να ταράξει τα νερά στην Άγκυρα, με έναν χάρτη του Κουρδιστάν, ο οποίος έχει διπλή έξοδο έξοδο στη θάλασσα παρακαλώ: Μία στη ΝΑ Μεσόγειο, μεταξύ Αλεξανδρέττας και Μερσίνας και μια στον Εύξεινο Πόντο, βόρεια της Τραπεζούνας, στην περιοχή των αρμενόφωνων μουσουλμάνων και των Λαζών.

Να σημειωθεί ότι....
ο χάρτης αυτός πωλείται ως πόστερ και μπορεί να τον αγοράσει όποιος θέλει να έχει μπροστά του το χάρτη των εξελίξεων της επόμενης δεκαετίας στην περιοχή μας.

Επίσης, ο χάρτης αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θερμόμετρο, για να μετρά κάθε στιγμή τα επόμενα χρόνια τον πυρετό και την ταχυπαλμία που θα καταλαμβάνει τους αξιωματούχους στην Άγκυρα κάθε φορά που οι Κούρδοι θα προχωρούν και προσεγγίζουν προς τα Άδανα, την Άγκυρα και την Τραπεζούντα!!!
infognomonpolitics.blogspot.gr

3 σχόλια:

 1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ28 Σεπτεμβρίου 2012 - 10:38 μ.μ.

  η μαμα σιων τραβα το αυτι της χαζης κακης θυγατερας τουρκιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ28 Σεπτεμβρίου 2012 - 11:07 μ.μ.

  Αυτή τη στιγμή οι σχεδιασμοί των Αμερικανοσιωνιστών ευνοούνται από ένα κουρδικό κράτος που θα έχει και έξοδο στην Μεσόγειο, ώστε το πετρέλαιο από το βόρειο - κουρδικό - Ιράκ να έρχεται κατευθείαν στη θάλασσα χωρίς να παρεμβάλλονται άλλα κράτη ( Συρία-Τουρκία ).

  Γι' αυτό και θέλουν να ρίξουν τον Άσαντ και να διαμελίσουν την Συρία, ενώ μετά έρχεται η σειρά της Τουρκίας.

  Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι ότι - για να εξευμενίσουν τους Τούρκους που θα χάσουν τόσα εδάφη - μπορεί να τους τάξουν ανταλλάγματα εις βάρος της Ελλάδας σε Θράκη - Αιγαίο.

  Τώρα λοιπόν η ενίσχυση και η δυνατή παρουσία του Εθνικιστικού κινήματος είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ, για να μην προχωρήσουν τέτοια σχέδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και όλο το υπόλοιπο που μένει είναι το δικό μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών