Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Πέτρος Γαϊτάνος σε δηλώσεις που προκαλούν ίλιγγο στους "προοδευτικούς": "Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής..Μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ"

Χωρίς σχόλια από εμάς...
Απολαύστε τις αλήθειες του τραγουδοποιού εκκλησιαστικών ύμων



13 σχόλια:

  1. Αλλος ενας καμενος απο το λιβανι ναζιστικος εγκεφαλος
    Καλυτερα να τραγουδας παρα να μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τραγουδήσει λίαν στυντόμως στην Αγιά Σοφιά, μόλις ξεβρομίσουμε από ρυπαρούς ανθέλληνες, εβραιομπολσεβικά αποστήματα σαν εσένα.
      Το "κάψιμο" ηλίθιε μπετόβλακα, παρτιζάνε, ήταν προτέρημα των μπολσεβίκων. Από τις εκκλησίες και μαλιά μέχρι τα βιβλία. Διάβασε λίγο πιο κάτω την "αντίσταση" των συμμοριτών!!

      Το ταγάρι και δρόμο από ένα εθνικοσοσιαλιστικό blog

      nsHELLAS

      Διαγραφή
    2. Μπά !!! .......Διαβάζουν καί Εβραίοι τό Μπλόγκ ... ???

      Διαγραφή
  2. βγαλε την χολη σου φιλε μου..οποιος έχει άλλη άποψη να εξαφανιστεί..η αγάπη για την πατρίδα είναι έμφυτη...εσύ πες μας την θέση σου...είσαι άθεος ή σου την σπάει μόνο η ορθοδοξίαμάλλον το δέυτερο..Υποκριτές!Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dysthxws den epaixe poythena aytoi emaste mprabo toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραίος ο γαιτάνος... φάγανε καλή τάπα με τον γαιτάνο και αρχίσανε και τον λένε πούστη στο διαδίκτυο, ποιοι; αυτοί που κοβόντουσαν για το γλωσσόφιλο στην νετ και το κορπους κρίστι...
    ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μεγαλύτερη τάπα και τρίπλα απο την ΧΑ θα ήταν να αγκαλιάσει τα λεγόμενα του Γαιτάνου και κάποια στιγμή να τον έχει και κοντά της, ώστε να πιάσει και κάποιους ανθρώπους που οι αριστεροί τους φοβερίζουν οτι τάχα μου η ΧΑ θα τους κυνηγήσει... (συνεχίζω απο το παραπάνω σχόλιο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να 'ναι ΄καλά το παλληκάρι.. Ψέλνει κάθε χρόνο και τον ακούνε οι Πιστοί και Σεμνοί άνθρωποι από την Κρατική τηλεόραση.. Τώρα θα τον "εξαφανίσουν" κι αυτόν όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι Αθεοι και αριστεροί της πλάκας που ΔΙΟΙΚΟΥΝ την Κρατική ραδιοτηλεόραση εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια! Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα "δημοκρατικά" δικαιώματα των λαθρομεταναστών, των εμπόρων ναρκωτικών, των αλλόθρησκων - δουλεμπόρων στη χώρα μας, τώρα δαιμονίζονται με τέτοιες απόψεις.. Ελεύθερες απόψεις που έχει δικαίωμα να έχει ο καθένας.. Αυτο είναι άλλο ένα ξεβράκωμά τους στην όση γύμνια, τέλος πάντων, έχουν κατορθώσει να κρύψουν ώσπου να ανθελληνιστεί εντελώς ετούτος ο Τόπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΙΤΑΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΦΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά διάβασα για την κίνηση της Χρυσής Αυγής στα μουσουλμανικά χωριά της Κομοτηνής, πιστεύω οτι αξίζει να το αναρτήσετε χωρίς τις ηλίθες σάλτσες του δημοσιογράφου της εφημερίδας που τα έγραψε.
    Δείτε το link απο το site του κυρίου Καλεντερίδη (δε το έγραψε ο ίδιος απλά το παρέθεσε)

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8062.html#.UH8TgIVi_Yc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΟΧΙ! ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ, ΕΝΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ "ΜΑΥΡΟΙ" CD ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ατελείωτε με τους μαύρους βλέπω έχεις τρελό έρωτα... λογικό, αφού για αυτό τους θέλεις τόσο.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών