Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

Ας τολμήσουν: Η τρόικα ζητά την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας!!!

Η τρόικα προφανώς δεν ενδιαφέρεται ποσώς για την άμυνα της χώρας, και ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητάει να την καταργήσουμε αφού με έγγραφό της ζητά την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας ως κοστοβόρας!
 Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο: "The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT"
Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί.. Μάλιστα η τελευταία η προχθεσινή δημοσιεύτηκε από το ΒΗΜΑ. Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές...


Δείτε τι αναφέρει η 2η αναφορά της 27/11/2012

 'Εχει αφαιρεθεί η πρόταση που υπήρχε στο 1ο σχέδιο για την μείωση των δαπανών χωρίς να επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα {As part of the implementation of the economic adjustment programme, significant cuts were made in military spending (without affecting the defence capability)}

Έχει προστεθεί νέα παράγραφος που αναφέρει ότι στο διάστημα 2009-2016 θα μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και οι μισθοί-συντάξεις κατά 62 και 41 % αντίστοιχα ! (Δεν έχουν το Θεό τους!)

Το απίστευτο-ασύλληπτο είναι στην τελευταία παράγραφο: Αυτό δεν σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών ( e procurement ) και την "κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας"

 Είπατε τίποτα; Βουβαθήκατε; Πλήρης παράδοση της χώρας, το μόνο που μένει είναι να μας πάρουν τις γυναίκες μας, και τις κόρες μας, για το σκλαβοπάζαρο του Άντεν Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

4 σχόλια:

  1. Τα σύνορα χάσκουν ορθάνοιχτα. Να επανέλθει η θητεία στο 18μηνο και μάλιστα αναδρομικά, για όσους λούφαραν και υπηρέτησαν λιγότερο. Και να στρατευθούν και οι γυναίκες, όπως λέει εδώ... http://kranosgr.blogspot.gr/2011/12/blog-post_2497.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω προσωπικα, βλέποντας το ζητημα με ψυχρή λογική και ορθολογισμο, θεωρώ οτι ισως και να ειναι καλο να υποστει η Ελλαδα στρατιωτική επεμβαση απο εξωτερικους επιβουλευτες, οσο ανατριχιαστικό και εαν ακούγεται, τοτε ο αστος θα αναγκαστεί να ξυπνήσει, θα αρθει καθε "έρεισμα" διεθνισμού και "πολυπολιτισμου" θα τελειώσει μια και καλη και ολοκληρωτικά το καθεστως , και επιπροσθέτως δεν θα αλλαξει κατι ουσιωδώς για την επιβίωση του εθνους μας, παρα μονον προς θετικη μεριά της αφυπνίσεως του, διοτι 3 εκατομμύρια αλλόφυλους δεν είχαμε εντος Ελλαδος ουτε επι τουρκοκρατίας.
    Επισης δεν μπορω να πω οτι συμφωνώ με την στρατιωτικη θητεία για τις γυναίκες, θεωρώ πως ο ρολος των γυναικών και των ανδρων ειναι διακριτός, και η στρατιωτικη θητεία για τις γυναίκες ειναι αταίριαστη και για τον ρολο και για την φύση τους.
    Στο βαθος βλεπω να μην έρχεται καμια στρατιωτική εξωτερική επιβουλή, ποσο μαλλον επιβολή, καθοτι δεν χρειάζεται την παρούσα στιγμη να κατακτηθεί ενα ήδη ποδηγετημενο εθνος.

    Και το λεω εγω που εχω υπηρετήσει καταδρομέας αλεξιπτωτιστής έχοντας υποστεί σοβαροτατο τραυματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα δεν θελω να διαφωνησω αλλα θα διαφωνησω.Επικαλεισαι την προοπτικη να υποστει η Ελλαδα στρατιωτικη επεμβαση για να ξυπνησουν - συνελθουν οι Ελληνες θυμισου ομως την εισβολη των τουρκων στην Κυπρο και αναλογισου κατα ποσο λειτουργησε αφυπνιστηκα μαλλον το αντιθετο το συμβαν χρησιμοποιηθηκε προπαγανδιστικα για να πεισουν τον Ελληνα οτι ειναι πολυ μικρος και αδυναμος για να τα βαλει με τους μογγολους.Το λυπηρο ειναι οτι μιλωντας με ανωτατους αξιωματικους τωρα προ εβδομαδος φεροντουσαν πεποισμενοι οτι δεν μπορουμε να τα βαλουμε με την υπερδυναμη των πρωταθλητων της γκαφας...Και αυτο φιλε Πεπερ το λεω εγω που εχω υπηρετησει στους βατραχανθρωπους του πολεμικου ναυτικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλας με μαθηματικη ακριβεια θα εξαφανιστεί εντος ολιγον γενεών εαν συνεχίσει ετσι η κατάσταση του ειρηνικού κοινοβουλευτισμου.
    Ενω μια έμπρακτη εδαφικη απώλεια εμπεριέχει την πιθανοτητα αφύπνισης, οταν μαλιστα η Θρακη κοντεύει να Τουρκοποιηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών