Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

"Ξεγυμνώθηκε" πλήρως ο συριζαίος που απειλούσε τον ελληνικό λαό..."Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο...Το 2008 είχαμε εξέγερση!!!!"

«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο. Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης», δήλωσε στον Α989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος αντέδρασε στις αστυνομικές επιχειρήσεις για την εκκένωση των καταλήψεων και υποστήριξε ότι «λέμε για κατάληψη δημοσίων κτιρίων. Μα δεν τα ιδιωτικοποιήθηκε κανείς.Είναι χώροι που δεν ιδιωτικοποιήθηκαν αλλά υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους»., είπε.

Και πρόσθεσε:
«Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης. Όταν τελειώνουν τα καρότα, περισσεύουν τα μαστίγια». Τέλος, ο κος Διαμαντόπουλος υποστήριξε ότι «δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει. Είχαμε μια εξέγερση το 2008».

Φυσικά από τις δηλώσεις του προκλήθηκε σάλος οπότε ο βουλευτής "τα μάζεψε":

"Ως βουλευτής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζω το πρόγραμμα και τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς και τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτοπροσδιορίζομαι από αυτήν την ιδιότητά μου και μόνο. Για μένα απολύτως συμβατές με αυτή την ιδιότητα είναι οι αξιακές αναφορές μου στην άμεση δημοκρατία και στους κοινωνικούς χώρους", είπε σε γραπτή του δήλωση.
NewsIt

Ο κ. Διαμαντόπουλος χθες απείλησε τους άλλους 299 βουλευτές ότι "Οι καταλήψεις θα γίνουν εφαλτήρια και θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν" (Δείτε και το σχετικό βίντεο)

Ακολουθεί και ένα "πλούσιο βιογραφικό" του νέου πουλέν της αναρχοΑριστεράς...


Από το iefimerida.gr

Είναι βουλευτής Κοζάνης, πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ. Πήρε το λόγο χθες στη Βουλή, με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Πατησίων Βίλα Κάλλας και χαρακτήρισε τους χώρους που βρίσκονται υπό κατάληψη «Δομές αλληλεγγύης» και «πολιτιστικά κέντρα».
«Έγινε επίθεση στον ανοιχτό κοινωνικό χώρο της κατάληψης «Σκαραμαγκά. Είναι κτίρια παρατημένα από το ελληνικό κράτος. Είναι χώροι που γίνονται μαθήματα, προβολές, είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα, και μπορώ να αντιληφθώ την αντίδρασή τους γιατί είναι συντηρητικοί», είπε ο κ. Διαμαντόπουλος.
«Αυτά όμως σας πειράζουν και ειδικά τον κ. Δένδια με τη φασίζουσα συμπεριφορά του, γιατί είναι οι δομές που δημιουργούν ένα πλέγμα στην κοινωνία. Είναι αυτό που θα είναι το εφαλτήριο και θα σας πάρει όλους και θα σας σηκώσει, που θα κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή. Αυτές, οι δομές αλληλεγγύης», τόνισε και πρόσθεσε.
«Όταν Νεοδημοκράτες σκότωσαν τον Τεμπονέρα, έγινε κανένα 'ντου' σε όλες τις τοπικές. Σίγουρα θα υπήρχαν ρόπαλα και σημαίες-καλάμια. Μπορεί να χρησιμοποιούνταν σαν φυσοκάλαμα να πετούσαν τίποτα δηλητηριώδη βελάκια», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιός είναι
Ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος είναι τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας. Γεννήθηκε στο Βοτάνι Καστοριάς το 1980. Εργάστηκε στην εταιρεία IOVEL για την ERICSSON HELLAS με εξειδίκευση στην εγκατάσταση ψηφιακών κέντρων. Από το 2006 εργάζεται στον ΟΤΕ.
«Με την υποψηφιότητα μου, μέσω του ρεαλιστικού και ανθρωποκεντρικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύω στην ενεργοποίηση της γενιάς μου, που είναι η πλέον εκπαιδευμένη και τεχνικά καταρτισμένη,ώστε να πάρει το μέλλον στα χέρια της. Σύνθημα μας: οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους! Η δράση μου, μέσω του κοινοβουλευτισμού, έρχεται ως συνέχεια στην πολιτική μου δραστηριότητα από τα πρώιμα μαθητικά συμβούλια, ως τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα.
Είμαι πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Βοτανίου, αντιπρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς, μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας, της κινηματογραφικής Λέσχης Καστοριάς και του Συνδέσμου φίλων του Άρη Καστοριάς» δήλωσε μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του.
Ο «αρειανός» από την Καστοριά
Καστοριανός αριστερός βουλευτής! Κάποιοι στην πόλη της Καστοριάς το θεωρούσαν ανέκδοτο, αλλά έγινε πραγματικότητα. Ο 32χρονος Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, τεχνικός τηλεπικοινωνιών στο επάγγελμα, αποδέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος βουλευτής, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές χωρίς ωστόσο να περιμένει ότι θα καθίσει και στα βουλευτικά έδρανα.
«Η δράση μου, μέσω του κοινοβουλευτισμού, έρχεται ως συνέχεια στην πολιτική μου δραστηριότητα από τα πρώιμα μαθητικά συμβούλια, ως τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα» δήλωσε ο κ. Διαμαντόπουλος. Στην πρώτη του συνέντευξη ως βουλευτής πλέον, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη του, τον Αρη, δηλώνοντας ότι είναι μέλος με αριθμό μητρώου 691.
Στο ερώτημα πώς βρέθηκε από την «κερκίδα στη Βουλή» απάντησε πως είναι η πρώτη φορά που ψήφισε, καθώς απείχε από τις εκλογικές διαδικασίες. Οπως ο ίδιος λέει, από μαχητής της κερκίδας θα γίνει και μαχητής βουλευτής, δηλώνοντας πως από τη Βουλή θα βοηθήσει όσο μπορεί την ελληνική κοινωνία και τον νομό Καστοριάς αλλά και την «αγαπημένη του οικογένεια που είναι ο Αρης».
Τσακώθηκε με τον Γρηγόρη Ψαριανό
Στη Βουλή, πλέον, πρόσφατα παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μέσα στο καφενείο της Βουλής με τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό (ΔΗΜΑΡ).
«Γιατί αποχωρήσατε από την ψηφοφορία, αφού εσείς θέσατε το θέμα;» ρώτησε με έντονο ύφος ο Γρηγόρης Ψαριανός στον Ευάγγελο Διαμαντόπουλο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Μνημόνιο 3 για να πάρει την απάντηση:
«Δεν κοιτάς τα χάλια σου, ρε ξεφτίλα, που θα μας κάνεις και παρατηρήσεις!» είπε ο κ. Διαμαντόπουλος ενώ κινήθηκε απειλητικά προς τον Γρηγόρη Ψαριανό.
«Ο κόσμος ψήφισε παραμονή στο Ευρώ και στην Ευρωζώνη», απάντησε ο κ. Ψαριανός,με «γαλλικά» συνοδευόμενα για το συνάδελφό του, για να πάρει μια ακόμη απάντηση στο ύδιο ύφος από τον οξύθυμο Καστοριανό: «Άντε ρε ξεφτίλες, μιλάτε και σεις!».
«Ποιος είναι αυτός ο καραγκιόζης;» ρώτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος.
«Τι έγινε κύριε Ψαριανέ, γιατί αρπαχτήκατε;» ρώτησαν και οι δημιοσιογράφοι.
«Άλλο να διαφωνείς πολιτικά κι άλλο να είσαι κωλ....δο» απάντησε για το συνάδελφό του ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Είχε πάει με το Estelle στη Γάζα
Την άποψη ότι οι αγώνες του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού συνδέονται με τον αγώνα ενάντια στην πολιτική και οικονομική κατοχή, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ελευθερία, για ειρήνη, διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος συμμετείχε προ μηνών στην αποστολή αλληλεγγύης του πλοίου Estelle, με προορισμό τη Γάζα.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη πως είναι καθήκον του να στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα «όπως του λαού της Παλαιστίνης», και πως «πλέουμε προς τη λωρίδα της Γάζας για να σπάσουμε το εμπάργκο του Ισραήλ» αλλά και για να «στηρίξουμε τους αγώνες των λαών στην Ευρώπη και στον κόσμο».
«Με τον ίδιο τρόπο που χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός βρίσκεται πλάι στον Παλαιστινιακό, βρίσκομαι κι εγώ παρών στους αγώνες του λαού της πόλης μας, όπως στο πλάι σας βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και κάθε προοδευτικός πολίτης» δήλωσε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και καταλήγει: «Όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα σε κάθε μέτωπο, μέχρι την ανατροπή των καταπιεστικών καθεστώτων, και την λευτεριά και φιλία των λαών. Η ζεστασιά της αλληλεγγύης των κοινωνιών και των λαών είναι η μόνη που μπορεί να λιώσει τους πάγους των μνημονίων και των αποκλεισμών».
Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ήταν ένας από τους πέντε Έλληνες που επέβαιναν στο ιστιοφόρο Estelle και συνελήφθησαν από Ισραηλινές δυνάμεις. Το ιστιοφόρο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Εκανε παρέμβαση στα αστυνομικά μπλόκα
Ο κ. Διαμαντόπουλος συμμετείχε με άλλους βουλευτές του κόμματος στην «παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα», όπως έγραψε το left.gr.
Στο άρθρο επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «Kλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολο Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλης της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας με στόχο να ελέγξουν τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω... κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές».
Στην ανακοίνωσή του τότε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζει ως πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά την «ενέργεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρήσουν «ελέγχους» σε... αστυνομικούς σε ώρα υπηρεσίας» λέγοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι «αποδεικνύει ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς».
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου» επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. «Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει» σημειώνεται.
Επίσης επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την αντιποίηση αρχής στην ιστοσελίδα του (left.gr) «επιχαίροντας για τις ενέργειες των βουλευτών του και δίνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο πολιτική κάλυψη σε αυτήν».
Οικολόγος και ποδηλατόφιλος
Οπως μαθαίνουμε από τα τοπικά σάιτ της Καστοριάς ο κ. Διαμαντόπουλος αρχικά έκανε αίτηση για να μη πάρει βουλευτικό αυτοκίνητο, όμως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον συμβούλεψαν ότι το όχημα είναι απαραίτητο στη Αθήνα γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες και θα πρέπει να μετέχει σε πολλές δραστηριότητες στην Αττική (κινητοποίηση πολιτών, συνεντεύξεις σε ΜΜΕ ή ακόμη για να προλάβει τελευταία στιγμή το αεροπλάνο για Καστοριά).
Αντί λοιπόν να πληρώνει Ταξί για όλες τις μετακινήσεις, αποφάσισε να μπει στην κλήρωση, όπου του έτυχε ένα Mercedes Ε 250 που όμως το αντάλλαξε με το μικρότερο που υπήρχε διαθέσιμο, ένα VOLVO 1600 κυβικά, το οποίο θα το έχει στο πάρκινγκ της Βουλής και θα το κυκλοφορεί όταν χρειάζεται.
Μάλιστα πήγε να συμπαρασταθεί στις κινητοποιήσεις πολιτών, στα διόδια των Αφιδνών, όπου οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται για τις καθημερινές μετακινήσεις τους να πληρώνουν συνεχώς διόδια.
Ο κ. Διαμαντόπουλος αυτές τις ημέρες ψάχνει να νοικιάσει σπίτι κοντά στη Βουλή, για να μετακινείται με τα πόδια.
Είναι βέβαια γνωστό στους Καστοριανούς ότι τα αγαπημένα του μεταφορικά μέσα είναι το ποδήλατο και το 2CV, είναι μάλιστα ενεργό μέλος του συλλόγου Φίλοι του 2CV.
Δεν πήγε στην επίσκεψη του Πατριάρχη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ ο κ. Διαμαντόπουλος δεν έδωσε το παρόν κατά την τετραήμερη πρόσφατη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, καθώς εκείνες τις ημέρες πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, όπως λοιπόν συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές της επαρχίας του κόμματος, συμμετείχε και ο κ. Διαμαντόπουλος.
Όσον αφορά τις δεξιώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το κόμμα αποφάσισε να απέχει για ευνόητους λόγους και όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Διαμαντόπουλος «Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και ξοδεύτηκαν πάρα πολλά χρήματα για τις δεξιώσεις. Από όσο ξέρω, έχουν σημειωθεί και κάποια επεισόδια στην Περιφέρεια για αυτό το θέμα»

17 σχόλια:

  1. Ἠ ἀναφορά του σέ ποδοσφαιρική ὁμάδα δέν εἶναι τυχαῖα. Ὁ ὀπαδικός χῶρος λόγω τῆς μαζικότητας πού παρουσιάζει ἤδη εἶναι στόχος τῶν ἀναρχικῶν, καί κατά πολύ ἔχει ἐπειτευχθεῖ. Πάντως, τό ὅτι εἶναι Ἀρειανός ὁ τῦπος αὐτός, ἴσως εἶναι ἠ αἰτία πού στο γήπεδο Χαριλάου δέν μπορεῖ νά ἐμφανισθεῖ Ελληνική σημαῖα, ὥς "εθνικιστικό σύμβολο" καί πολυ΄περισσότερο τό ἀστέρι της Βεργίνας.
    Τό ἴδιο καί περισσότερο συμβαίνει καί στόν Ἡρακλῆ Θεσσαλονίκης μέ τήν ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
    στήν όποῖα ἔχουν συγκεντρωθεῖ άναρχικοί, ὅτι τόσο γιά τήν άγάπη τους στόν ΗΡΑΚΛΗ, ὄσο γιά τήν εὐκαιρἰα συγκρούσεων μέ τήν ἀστυνομία, καί τήν πρόκληση ἐπεισοδίων. Ἀπό τόν χῶρο αὐτόν, σέ κάποιες πορεῖες τῶν φιλάθλων τοῦ ΗΡΑΚΛΗ κρατοῦσαν κάποιοι σκοπιανές σημεῖες.
    Στόν ΠΑΟΚ, παρά τήν ριζοσπαστικοποίηση τῆς ΘΥΡΑΣ 4 ὑπάρχουν σύνδεσμοι πού δέν σχετίζονται μέ άναρχικές άντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ''ΑΝΤΙΦΑ'' ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΙΩΤΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ, Β.Ε.Μ., ΑΜΠΑΛΑΕΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ''ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ'', ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ'' ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ...Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙΣ, Η ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..Α ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΛΟΥΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΕΚΑΝΕ ''ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ'' ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΤΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν είχε βγει ένας βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έλεγε : "εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως ναζιστής"....

    Θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν, θα γινόταν πρώτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ, θα γινόταν άρση της βουλευτικής του ασυλίας ως "εχθρού της δημοκρατίας" κλπ κλπ.

    Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ έγινε απλώς μια λεκτική αντιπαράθεση με τους δεξιούληδες της ΝΔ, έκανε και ο ίδιος μια "διευκρινιστική" δήλωση και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Συνέλληνα έχουμε κατέλθει στο θλιβερό επίπεδο της φαντασίας και των εικασιών για το "τι θα γινόταν ΑΝ...".
      Έχουμε αυτοπεριορίσει τις ιδεολογικές μας, τις κοινωνικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς , με βάση τη φράση "τι θα γίνει ΑΝ τα πω", τουλάχιστον στο δικό μου εργασιακό χώρο αυτό είναι κοινό μυστικό...
      Αυτό βέβαια ισχύει ΜΟΝΟ για το δικό μας ιδεολογικό χώρο και όχι για τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ μεταπολιτευτικού συνονθυλεύματος, τα οποία απολαμβάνουν συνεχώς και "εκ περιτροπής" ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ (ματαιόδοξα και απαξιωμένα πλέον) και ΘΕΣΟΥΛΕΣ...
      Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και η ΠΙΣΤΗ όμως για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟ των θέσεων και των ιδεών μας, είναι το ΔΟΡΥ που τρυπά και πονά αφάνταστα αυτά τα υποκείμενα που κινούνται μεταξύ...μαρξισμού...αναρχισμού και...κοινοβουλευτικής νεοφιλελεύθερης βολεψιάς (εύκαμπτα γαρ τα όρια)...
      Υπομονή...ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

      Διαγραφή
  7. Μια χαρά τα είπε το παληκάρι. Σε τι διαφωνείτε δηλαδή; Στα του στρατού κατοχής-πραίτωρες του συστήματος; Δεν φάγατε στη μάπα τα δακρυγόνα δηλαδή από κρανοφορύντα παιδαρέλια; Αλληλέγγυος στην Παλαιστίνη είναι. Σωστός δηλαδή. Κοινωνικά ενεργός. Σωσττός. Εντάξει με κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες, αλλά τέλοσπάντων.
    Που σκαλώνετε δηλαδή; Στην αναρχία; Γιατί η αναρχία τι είναι δηλαδή; Δεν είναι ο απώτερος στόχος κάθε κοινωνίας; Μιας κοινωνίας με καλλιέργεια και παιδεία όπου οι άνθρωποι αυτοπροσδιορίζονται και βρίσκουν μόνοι τους το ρόλο τους με σεβασμό απέναντι στους άλλους και στον εαυτό τους;
    Δεν κρίνω τον άνθρωπο, κρίνω τα συγκεκριμένα λεγόμενά του και συμφωνώ.
    Τώρα εσείς που θα κολλήσετε και θα αρχίσετε τις παρλαπίπες και να με χαρακτηρίζετε μαρξιστή ή σιωνιστή ή εβραιομπολσεβίκο, σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς αλλά δε σας παρεξηγώ...τόσο σας κόβει το έρμο το ξερό σας το κεφάλι... αλλά σας θυμίζω... Ελλάς σημαίνει ΦΩΣ και όποιος δε βλέπει πέρα από τη μύτη δεν αξίζει να λέγεται Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν προβοκάτορα - προπαγανδιστή οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήσαν ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και με βάση της κοσμοθεώρησης τους, ρητά όπως "ουκ ελάττω την Πατρίδα παραδώσω" και "Αιρεύνται έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος άέναον θνητών, οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα "."Μόνοι δὲ ἡμεῖς οὐκ ἐτολμήσαμεν οὔτε ἐκδοῦναι οὔτε ὀμόσαι. οὕτω δή τοι τό γε τῆς πόλεως γενναῖον καὶ ἐλεύθερον βέβαιόν τε καὶ ὑγιές ἐστιν καὶ φύσει μισοβάρβαρον, διὰ τὸ εἰλικρινῶς εἶναι Ἕλληνας καὶ ἀμιγεῖς βαρβάρων. οὐ γὰρ Πέλοπες οὐδὲ Κάδμοι οὐδὲ Αἴγυπτοί τε καὶ Δαναοὶ οὐδὲ ἄλλοι πολλοὶ φύσει μὲν βάρβαροι ὄντες"

      Τι σχέση δλδ μπορεί να έχουν με την αναρχία οι Εθνικιστές όταν υπερσπιζόμαστε τη φυσική ιεραρχία που έρχεται σε συμφωνία με τη φύση;
      Ο αυτοπροσδιορισμός προβοκατορίσκε ξεκινά πρωτίστως για εμάς από την φυλετική ταυτότητα και στη συνέχεια στα πλαίσια της κοινωνικοοικονομικής και φυσικής λειτουργίας μπορεί ο καθένας και να...αυτοπροσδιοριστεί. (σε αυτό κάνω μόνο μια μικρή παρέμβαση που έχει να κάνει με τη δημιοργία εθνικής συνείδησης την οποία και αποδεχόμαστε σε ένα βαθμό)
      Ο ρόλος του ατόμου στην Εθνική Κοινωνία ευρίσκεται μονάχα όταν καλύπτει τις ανάγκες της ομόφυλης κοινότητας και όχι επιλέγοντας ένα επάγγελμα π.χ. κοινωνιολόγος, επειδή διάβασε 4 βιβλία παραπάνω.

      Στην Εθνική Κοινωνία ΔΕΝ επιλέγεις.. Έχεις μόνο προτίμηση.
      Η επιλογή έχει γίνει εξ' αρχής αφού θεωρήσεις ότι Σκοπός της Ζωής σου είναι η προστασία της Εθνοφυλετικής καθαρότητας και μετά η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για να μεγαλουργήσει το Έθνος σου

      "συμφερότερο είναι το συμφωνότερο με την φύση του" Πλάτωνας
      "νόμος καὶ βουλῇ πείθεσθαι ἑνός" Ηράκλειτος
      "μηδέν αγαν" Σόλωνας

      Σου μοιάζουν τα παραπάνω...αναρχικά;

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Επειδη απαξιώ να προβώ σε ανάλυση επι της παρουσης, εαν προκληθώ βεβαίως θα επανέλθω.
      Απλα θα αναφέρω οτι η βαση της αιτιασης του ανθρωποειδούς στηρίζεται σε μια θεμελιώδη αντίφαση , ο "απώτερος σκοπος μιας κοινωνίας ειναι η αναρχία..."(!!!!!)
      Δηλαδη κατ'ουσιαν ο απώτερος σκοπος μιας "κοινωνίας" για τους πιθηκοειδείς εβραιομπολσεβικους ειναι η ολοκληρωτική της αυτοαναίρεση, η μεταστροφή η διαστροφή της σε ενα μειγμα ατομικιστικών μονάδων, και η εκ των πραγματων εξακόντιση του ανθρωπινου γένους σε μια περίοδο πριν απο την εποχη των συλλεκτών κυνηγών...
      Παντως όντως πρόκειται περι νοητικής νόσου γιατι η νοσος ειναι τέτοια που θεωρώ οτι οχι απλα τα εκστομίζει αλλα τα πιστεύει κιόλας.

      Διαγραφή
  8. Μα οι αναρχοκομμουνιστες δεν ηταν και ειναι οι διαχρονικά ΕΚΘΕΙΑΣΜΕΝΟΙ και απο τα μίντια και απο το καθεστως και απο ολες του τις απολήξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΟΥΤΕ ''ΑΝΤΙΦΑ''. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ, ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ! ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΛΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ'' ΤΟΥ 2008 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ. ΑΛΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗ ΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ! ΩΡΑΙΟΙ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ''! ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καὶ καταδύεσθαί γε, ἦν δ’ ἐγώ, ὦ φίλε, εἴς τε τὰς ἰδίας οἰκίας καὶ τελευτᾶν μέχρι τῶν θηρίων τὴν ἀναρχίαν ἐμφυομένην. Πῶς, ἦ δ’ ὅς, τὸ τοιοῦτον λέγομεν; Οἷον, ἔφην, πατέρα μὲν ἐθίζεσθαι παιδὶ ὅμοιον γίγνεσθαι καὶ φοβεῖσθαι τοὺς ὑεῖς, ὑὸν δὲ πατρί, καὶ μήτε αἰσχύνεσθαι μήτε δεδιέναι τοὺς γονέας, ἵνα δὴ ἐλεύθερος ᾖ• μέτοικον δὲ ἀστῷ καὶ ἀστὸν μετοίκῳ ἐξισοῦσθαι, καὶ ξένον ὡσαύτως.

    Και θα διεισδύσει η αναρχία στα ίδια μας τα σπίτια και θα μεταφερθεί ακόμη και στα ζώα. Πώς; Κατά τον ίδιο τρόπο, που ο πατέρας ανέχεται να γίνεται όμοιος προς το παιδί και να φοβάται τα παιδιά του, το παιδί να παίρνει την θέση του πατέρα του και ούτε να σέβεται ούτε να ντρέπεται τους γονείς του, για να είναι δήθεν ελεύθερο. Και ο μέτοικος να εξισώνεται με τον πολίτη και ο ξένος παρομοίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό απόσπασμα...("Πολιτεία βιβλίο 8)

      Το καλύτερο έργο του Πλάτωνα

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  13. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΦΑΥΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών