Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

2013: Αναρχικοί καταλαμβάνουν την ΕΡΤ3: Καμιά σύλληψη....2006: Εθνικιστές και πατριώτες καταλαμβάνουν την ΕΡΤ3..Αποτέλεσμα: 48 συλλήψεις

Οι δύο όψεις του καθεστώτος και ποιούς πραγματικά φοβάται...

Κατά τη χθεσινή ημέρα ομάδα αναρχικών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ3 στην οδό Αγγελάκη. Τα άτομα κατέλαβαν τον σταθμό με σκοπό να διαβάσουν ανακοίνωση στον ραδιοφωνικό αέρα του κρατικού ραδιοφώνου.

Περίπου δέκα... άτομα μπήκαν μέσα στο σταθμό ενώ περίπου τριάντα παρέμειναν απ’ έξω. Τα δέκα άτομα που μπήκαν στο σταθμό ζήτησαν να βγουν στον ραδιοφωνικό αέρα και να διαβάσουν κείμενο. Το αίτημα τους έγινε δεκτό. Αφού διάβασαν το κείμενό τους για περίπου 3 λεπτά στη συνέχεια αποχώρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναρχικοί κινήθηκαν προς την Πολυτεχνική Σχολή.


Τον Ιούνιο του 2006 όμως είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό..

Μέλη της "Πατριωτική Συμμαχίας" και αυτόνομοι εθνικιστές μπαίνουν στην ΕΡΤ3 όπου.....
ζητούν να αναγνώσουν κείμενο με το οποίο θα ενημέρωναν τον ελληνικό λαό για μια αθλιότητα που παίχτηκε σε βάρος τους..

Τι είχε συμβεί;
Ζήτησαν άδεια από το Δήμο να πραγματοποιήσουν εκδήλωση μπροστά στο Άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου. Τελικά όχι μόνο δεν τους επιτράπηκε να κάνουν την δράση, αλλά εντούτοις ο προκλητικός "δεξιός" δήμαρχος έδωσε άδεια να πραγματοποιηθεί ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, που βαπτίστηκε "αντιρατσιστικό φεστιβάλ", σε βάρος επίσημης εκδήλωσης ενός φορέα, την οποία και προστάτεψαν τα ΜΑΤ και η Αστυνομία. (ότι γίνεται και σήμερα περίπου)

Αποφάσισαν λοιπόν κάποιοι πατριώτες και εθνικιστές να προβούν σε μια κατάληψη της ΕΡΤ3 για να ενημερώσουν τον λαό για το τι είχε συμβεί καθώς οι προπαγανδιστές μιλούσαν για ταραχές ακροδεξιών με αριστερούς, με υπαίτιους!!!!! τους πρώτους.

Τελικά οι ελληνόψυχοι δεν κατόρθωσαν να διαβάσουν το κείμενο τους και συνελλήφθησαν από τους αστυνομικούς.


Κάντε μια σύγκριση και βρείτε τις διαφορές...
Ποιοί είναι με το σύστημα και ποιοι οι αντι-συστημικοί, ας πούμε!

6 σχόλια:

  1. Φυσικα εαν είναι να απαριθμήσουμε το ποσες φορες το καθεστώς παρέχει άσυλο στις κατσαρίδες και ποσες φορες διώκει εθνικιστές, δεν πρόκειται να καταλήξουμε σε συμπέρασμα.
    Η συγκεκριμενη κατάσταση ειναι συνεχής και ασταμάτητη καθοτι το συγκεκριμένο εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικο καθεστώς ειναι συνεχες και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟ εδω και 40 χρονια τουλαχιστον.
    Δεν υπάρχει δίωξη σε μια συνομοταξία στην οποια ετσι και αλλιώς εδω και δεκαετίες παρέχεται άσυλο ,κάλυψη νομικη απο εισαγγελείς και πρυτάνεις, και ιδεολογική απο το διεθνες καθεστώς τις διεθνεις συμβάσεις τα μίντια και το καθεστωτικό "εκπαιδευτικο" σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕΡΒΙΑ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΣΙΡΜΠΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω :

    Ο μόνος λόγος ύπαρξης του λεγόμενου "αναρχικού" χώρου είναι η χρησιμότητά του ως παρακρατικού ενόπλου βραχίονα του αστικού καθεστώτος, ως μηχανισμού τρομοκράτησης των Εθνικά σκεπτομένων πολιτών και ως βολικής - για το σύστημα - διεξόδου της όποιας οργής και επαναστατικότητας των νέων.

    Αν το αστικό κοινοβουλευτικό κράτος - αντεθνικό στην ουσία του - πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον "αναρχικό" και τον Εθνοφυλετιστή, σίγουρα θα υποστηρίξει τον πρώτο.

    Ο μόνος λόγος που οι φιλελεύθεροι εθνοπροδότες της ΝΔ κάνουν "συλλήψεις" καταληψιών αναρχικών είναι για να ΑΝΑΚΟΠΕΙ η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να λέει η ΝΔ ότι "πολεμάει" την εγκληματικότητα.

    Τίποτε από αυτά δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχε ο φόβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Και φυσικά εννοείται ότι οι συλληφθέντες καταληψίες - με την παρέμβαση των δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ - θα είναι ελεύθεροι σε μερικές μέρες για να συνεχίσουν τον θεάρεστο "αντιφασιστικό" αγώνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHN ΧΕΣΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΝΙΑΣ - ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. & γω Έχω τατουάζ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και όλα τα μλουζάκια μου έχουν τον ήλιο της Βεργίνας**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..αλλά και άλλα αρχαία ελληνικά σύμβολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών