Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Αυτοί είναι οι γονείς των αναρχοαριστερών αλητών..

Διαβάστε και φρίξτε τι έγραφε σε βιβλίο της η μάνα του Ρωμανού (του αλήτη που έφτυνε τους αστυνομικούς), Νάσιουτζικ για τα γεγονότα του 2008, που κάηκε η Αθήνα.........


8 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ του καθεστώτος και το κατα πσσον αποδεικνύεται γυμνή η "αντιεξουσιαστικοτητα" αυτών των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ μετριέται δια του γεγονότος της εξ αρχής παρουσίας του συγκεκριμένου αλλότριο-νυμου ανθρωποειδούς σε κρατικό ίδρυμα, και της περαιτέρω παραμονής της συνεχίζοντας να υποδύεται την ¨"επαναστάτρια" μέσω κρατικής επιχορήγησης>
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ εβραιομπολσεβικαριο στην υστάτη του ξεφτίλα, αλλα προφανώς μονον τέτοια αποστήματα γίνονται δεκτά στα Ελλαδικά πανεπιστήμια της κατα-κοκκινης μεταπολιτεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά η κυρία αυτή - ως γνήσια "αντιεξουσιάστρια" - εξακολουθεί να εισπράττει κανονικότατα τον μισθό της από το κράτος που υποτίθεται πως πολεμάει...

    Τελικά αυτό το είδος του κρατικοδίαιτου "αναρχισμού" ενδημεί στο σύγχρονο Ελλαδιστάν.

    Αναρχικοί διορισμένοι στο δημόσιο...και κάπου εδώ σταματάει η λογική και αρχίζει η νεοελληνική παράνοια.

    Γιατί δεν καις πρώτα το δικό σου πλουσιόσπιτο μωρή καριόλα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά πότε κυκλοφόρησε αυτό το βιβλίο μπόχα μόνο απ΄εξω φαινεται καπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βασίλειο πάει σόϊ. Ο Παππούς του,κρατούμενος σε αλβανικό στρατόπεδο επί μία 10ετία,δηλωμένος κουμουνιστής,έγινε ξαφνικά "διανοούμενος πολυτάλαντος" συγγραφέας, ζάμπλουτος,κάτοικος Κηφισιάς και πρόεδρος των Ελλήνων λογοτεχνών.Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη,για τον φόνο του συγγραφέα λογοτέχνη Θ.Διαμαντόπουλου,υποψηφίου για την θέση του Προέδρου. Τον δολοφόνησε με κτυπήματα σφυριού στο κεφάλι. Εξέτισε τα 2/5 της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος,ενώ ο ήρωας στρατηγός της Ελλάδος Ν.Ντερτιλής,πέθανε στη φυλακή.Η κόρη "διανοούμενη" κι αυτή,καλοπληρωμένη κρατικοδίαιτη καθηγήτρια της φιλοσοφικής, συγγραφεύς κι αυτή,έγραψε το βιβλίο,άκουσον - άκουσον,"Οι Μαμάδες των Βορείων προαστίων" . Τελικά διερωτώμαι πολλές φορές, μήπως εμείς είμαστε από λάθος πλευρά; Μήπως είμεθα πνευματικά καθυστερημένοι και υποανάπτυκτοι,εφ' όσον δεν μπορούμε να βγάλουμε έναν "διανοούμενο".Πώς όλοι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι όπως οι τουρκόγυφτοι,μονίμως άνεργοι,απένταροι και μόνιμοι φοιτητές,μεταβάλλονται σε ¨διανοούμενους συγγραφείς" και πάμπλουτοι αριστοκράτες; Μήπως οι πιστεύοντες στα υψηλά ιδανικά του Έθνους της Ελληνικής Φυλής,της Πατρίδος, της Θρησκείας και της Οικογένειας,έχουμε ανάγκη ψυχιατρικής παρακολούθησης; Μια ζωή νοικοκυραίοι δουλεύουμε σκληρά να δημιουργήσουμε κάτι στην ζωή μας και τώρα πρέπει να απολογηθούμε σ' αυτά τα καθάρματα για την περιουσία μας,όταν αυτοί τραγουδούσαν κι εσύ λαέ μαλ...νε μήν ξεχνάς τον Ωρωπό.Κάποτε ένας φίλος μου Δικυκλιστής της Ε.Σ.Α, ονόματι Νικος Ντερτιλής κι αυτός,Μικρασιάτης στην καταγωγή,μου είχε πεί: "Λεωνίδα φίλε μου αυτός ο λαός για να κυβερνηθεί χρειάζεται μπότα". Και είχε απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Συνέλληνα ΛΕΩΝΙΔΑ, χειμαρρώδης ο λόγος σου όπως πάντα.

    Είχες και την τύχη να γνωρίσεις από κοντά τον ΑΘΑΝΑΤΟ Νίκο Ντερτιλή ;;

    Όλοι οι καλοί Έλληνες πρέπει να οργανωθούν και να στηρίξουν το Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστά το θεσατε το ζήτημα αδέλφια μου ελληνες ΜΌΝΟ η Χρυσή αυγή και μετά ο Ιησούς Χριστός οι τελευταία ευκαιρία για σωτηρία της πατρίδος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών. Με αυτά τα ιδανικά γαλουχηθήκαμε, μορψωθήκαμε, μεγαλώσαμε, και κρατήσαμε Ελλάδα.
    [μας το απέδειξαν και εμπράκτως οι διδάσκαλοί μας, οι οποίοι γενναιως υπέμειναν έως της τελευταίας πνοής των αδίκως μέσα από τα κελιά τους]. Από μεταπολίτευση και μετά άρχισε η κατρακύλα. Ότι έσπειραν τόσα χρόνια οι (εκσυγχρονιστές-προοδευτικοί) ταγοί της εξουσίας τώρα η Ελλάς θερίζει. Αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει. Έχω την εντύπωση ότι η μόνη που μπορεί να βάλει φρένο σε αυτή την κατηφόρα και την σνύψωση του ηθικού του Έλληνα πατριώτη είναι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών