Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

ΜΑΘΗΤΡΙΑ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Εθνικισμός ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στα σχολεία...κάντε κάτι"

Διαστάσεις… επιδημίας (με την καλή έννοια του όρου βεβαίως) παίρνει η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, μεταξύ των αυριανών Ελλήνων πολιτών που θα βγουν στην κοινωνία και θα έχουν δικαίωμα στην εργασία αλλά και δικαίωμα ψήφου.

Kι αυτή η δυναμική, είναι που προκαλεί φόβο τρόμο για το αύριο στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, αλλά και στο κομμάτι του εκείνο που είχε από τη μεταπολίτευση μέχρι πρότινος το μονοπώλιο σε σχολεία και πανεπιστήμια. Θα σας παραθέσουμε, λοιπόν, ολόκληρη μια επιστολή-έκθεση μαθήτριας-μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία. Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο....

«Ή εμείς ή αυτοί» και δείχνει πεντακάθαρα την απελπισία των αριστερών μπροστά στο εθνικιστικό τσουνάμι που τους παίρνει… παραμάζωμα:
«Οι τάξεις κάθε μέρα μοιάζουν με ρινγκ. Διασπασμένη μαθητική κοινότητα, δύο στρατόπεδα. Απ’ τη μία αυτοί, οι φασίστες, και απ’ την άλλη εμείς, οι αντιφασίστες. Και σε ρόλο διαιτητή, οι καθηγητές μας. Πολλές φορές στέκονται αμήχανοι, συχνά σταματούν την κουβέντα πριν να βγούμε εκτός ορίων.
Γιατί αυτό; Γιατί, οι συμμαθητές μας-εκφραστές ρατσιστικών και φασιστικών ιδεών προκαλούν εντάσεις. Κατευθύνουν, ουσιαστικά το μάθημα. Αντιδρούν σε ό,τι δεν τους αρέσει, σε ό,τι διαφέρει, σε ό,τι ενοχλεί. Αλλά δεν αντιδρούν με επιχειρήματα, δεν έχουν ως στόχο μια βαθιά, ουσιαστική συζήτηση, αλλά έναν μονόλογο-παραλήρημα, τις περισσότερες φορές εθνικιστικού περιεχομένου. Λογικό είναι οι υπόλοιποι ή τουλάχιστον μερικοί από εμάς να αντιδρούμε αμέσως, να жР προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα αλλά σε κλίμα έντασης να τους πείσουμε για το λάθος τους. Και εκεί ο εκπαιδευτικός παρεμβαίνει και ηρεμεί τα πνεύματα.
Όμως τα ρατσιστικά σχόλια δεν περιορίζονται στην.......................................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS

13 σχόλια:

  1. ego san mathitis ksero poli kala ti simvenei sta sxoleia. to zw kathimerina.
    ontws etsi einai opos ta leei sto arthro.
    eimaste xorismenoi san 2 stratopeda.
    oi ethnikistes apo th mia (pou eimai kai ego fusika) kai apo thn allh oi antifasistes kai aristeroi.
    kai oi kathigites mporo na pw oti yposthrizoyn pio poly me to meros tous ta paidia ta opoia einai aristeroi para emas tous ethikistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζι σου!Αλλα καλο θα ηταν να προσαρμοστεις να γραφεις με ελληνικα γραμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους λέτε (στους καθηγητές) ότι οι νόμιμοι κληρονόμοι του εδάφους της χωράς της Ελλάδος είναι οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε η αριστερή ιδεολογία ήταν κάτι το ρομαντικό, επαναστατικό για τους νέους,
    σήμερα το επαναστατικό και ρομαντικό το έχει το Εθνικιστικό ρεύμα!
    Εμπρός Έλληνες γρηγορείτε, με το καλό η το χαμνό να πάρουμε
    πίσω την πατρίδα μας από τους μπολσεβίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ'αρχήν να πούμε ότι το σύνθημα "ή εμείς ή αυτοί" που χρησιμοποιεί η εν λόγω ΣΥΡΙΖΑΙΑ μαθήτρια, δείχνει την εμφυλιοπολεμική νοοτροπία των αριστερών.

    Οι αριστεροί δεν θα διστάσουν να συμπράξουν με τους αλλοδαπούς εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών συμμαθητών και συμπολιτών τους.

    Από τους γονείς τους και από τους - κατά πλειοψηφία - αριστερούς καθηγητές τους, έχουν κληρονομήσει το μίσος για οτιδήποτε Εθνικό, ακόμα και για την Ελληνική Σημαία.

    Ευτυχώς όμως, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής μαθητικής - και όχι μόνο - νεολαίας στρέφεται προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Εθνικισμό.

    Αυτή η νεολαία είναι το μέλλον, και δικαίως τρομοκρατούνται οι επαγγελματίες ανθέλληνες της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, αφού φάγανε την πού..α και τα γιουσουφάκια τους οι αλλοδαποί δεν μπορούν να ψηφίζουν είναι τελειωμένοι οι αριστεροί, εμείς πρέπει να κρατήσουμε ΗΘΟΣ, ΠΙΣΤΗ, και μυαλό γερό γιατί στο μέλλον οι προβοκάτσιες και η λύσσα του συστήματος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
      Οι νέοι πρέπει κάπως να οργανωθούν, ιδεολογικά να εξοπλιστούν ώστε σε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις να έχουν σωστά και δυνατά επιχειρήματα.
      Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο απο το να κερδίζεις τις καρδιές και τα μυαλά αυτών που σε ακούνε.
      Κάποιος το έκανε με πάθος παλιά...

      Διαγραφή
  6. Είναι πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον της Ελλάδος ότι ένα μεγάλο μέρος της μαθητιώσας νεολαίας απαρνείται την αριστερίστικη προπαγάνδα εντός των σχολίων και εντάσσεται στους κόλπους του εθνικιστικού κινήματος...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ - ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ - ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΗΤΑΙΕΣ (τοσοι και τοσοι πηρασν πουλο με μεταθεση απο το υπουργειο)_ οσο ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ - ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΤΟ 2009 ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος.. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δεν εχει να κανει αν κραταει κανενα Ελληνισμό κρατάει την νοημοσύνη και όχι την τρελα

      Διαγραφή
  8. Ο Μαθητής μιλάει πολύ σωστά ,όσον αφορά του καθηγητές και δασκάλους. Σαράντα χρόνια δούλευαν οι προδότες του Έθνους και της Χώρας να βγάλουν τέτοιους δασκάλους. Να διδάξουν τις Θεωρίες του εβραιοσατανιστή Μάρξ του Ένκελς,του Τρότσκυ,του υλισμού και της αθεϊας. Τί θα εδίδασκαν Όμηρο,Προσωκρατικούς,Σωκράτη,Πλάτωνα,Αριστοτέλη,ή Ελληνική Ιστορία και Ορθοδοξία; Ποιόν θα υποστηρίξουν τώρα, τους Εθνικιστές που χαλάνε όλο το σάπιο σύστημα, στο οποίο αυτοί δεν επιβιώνουν, όπως οι ιοί και τα βακτήρια στην αλκοόλη; Οι πρώτοι που κατέβασαν τον Σταυρό από την σημαία,ήταν αυτοί και μάλιστα πολλές φορές την κρεμούσαν "άθελά" τους,ανάποδα. Αντί για τον Εθνικό ύμνο ,τραγουδούσαν θα τον μεθύσουμε τον μουχλιασμένο ήλιο. Έκαναν ίνδαλμά τους τον μεγαλύτερο ανώμαλο φονιά του Ελληνισμού, τον σφαγέα Βελουχιώτη. Η Πρώτη τους δουλειά, θα σας το πώ για να το μάθετε γιατί σίγουρα δεν γνωρίζετε,ήταν να εξαφανίσουν από τις βιβλιοθήκες των σχολείων, την μοναδική στο είδος της Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου.Γιατί; Γιατί σ' αυτήν υπήρχε όλος ο Ελληνισμός και η πραγματική ιστορία της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστος ο Λεωνιδας συμφωνω απολυτα με οσα λεει.
    Τα ιδια κανανε και με τον Παπαρρηγοπουλο που εγραψε την "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" του αποτέλεσε έργο ορόσημο της ελληνικής ιστοριογραφίας. Η οξυδερκής πένα του Παπαρρηγόπουλου κατάφερε να ανασκευάσει τις κατηγορίες περί μη καθαρότητας της ελληνικής φυλής που διατυπώθηκαν στις απαρχές του ελληνικού κράτους, να αποδείξει την ιστορική συνέχεια του έθνους και να αναδείξει πτυχές της ελληνικής ιστορίας άγνωστες ή παραγνωρισμένες.

    Θυσευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο ο Παπαρηγόπουλός όλος ο κόσμος το λέει ότι ειμαστε ο μονος λαος συνεχεια των αρχαιων σημ,ερα (ενος αρχαιου) ο Π. ήταν το κερασάκι στην τούρτα

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών