Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Ανθελληνικό μένος από τη Ρεπούση σε Τηλεόραση και Ραδιόφωνο...

Οι εθνοπροδότες ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟ
Η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση έδωσε (ακόμη ένα) ρεσιτάλ ανθελληνισμού, καλεσμένη στο Mega, υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”… 
Πρότεινε να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους ενώ δήλωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ξανά ή τεθεί επικεφαλής κάποιου Υπουργείου (Θου Κύριε...).
Τέλος κατέστησε σαφές ότι προτίθετα να συνεργαστεί με πολλούς συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, καθώς υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που μπορούν να προσφέρουν...

Προηγουμένως η ορκισμένη εχθρός του Ελληνικού Έθνους είχε δώσει συνέντευξη στον ALPHA radio  (εδώ) όπου μίλησε για τους "κακούς" ιεράρχες, σαν τον Αμβρόσιο, που....
υπερσπίζονται τη Χρυσή Αυγή (ξέχασε να αναφέρει βέβαια τα υστερικά διεθνιστικά παραληρήματα των Ιερώνυμου, Σιατίστης Παύλου, Χρυσοστόμου Μεσσηνίας κ.α. εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος) ενώ τόνισε ότι είναι στοιχείο πολιτισμού και "δημοκρατίας" να μην παρεμβαίνει η Εκκλησία στα της πολιτικής..

Αυτή ήταν η ημερήσια ανθελληνική δράση της ΔΗΜΑΡ για την Πέμπτη 07/02/2012

7 σχόλια:

  1. Αυτά παθαίνουν οι γυναίκες όταν
    αραχνιάζει ο αργαλειός τους!
    Ντελίριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε πότε αυτός ο βλακολαος θα βάλει εκει οπου τους αρμόζει, αυτά τα γελοία εξαμβλωματικά υπανθρωπα, ανθελληνικά περιφερομενα εβραιομπολσεβικοειδη.
    Αν είναι ποτέ ΔΥΝΑΤΟΝ είναι δείγμα της απύθμενης παρακμής και εκφυλισμού μας οτι αυτές οι σοβιετικές μολύνσεις στήνουν η δύναται να στήσουν προγεφυρώματα στην Ελληνική κοινωνία.
    Όταν μια νόσος κυκλοφορεί τόσο άνετα εντός του εθνικού οργανισμού μόνον ως δείγμα μειωμένου ανοσοποιητικού μπορεί να εκληφθεί διηθηθήκαμε από ένα ψυχοσωματικό Ειτζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να λέει και για κοινά σύνορα και κονή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το πιάσω τον αργαλειό στα εργαλεία μου να σου φτιάξω κάτι κεντήματα και κουρελού δες που θα κανείς την πρίκα σου περιζήτητη νυφούλα θα σε κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα..χα..έτσι, να πάρει φωτιά ο αργαλειός από όλες τις μεριές!

      Διαγραφή
  5. Τέταρτη εισήγηση της πρότασης νόμου του ανθέλληνα Ευάγγελου Βενιζέλου:
    «Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.»

    Σύμφωνα με αυτήν την εισήγηση, η ελληνόφωνη συνωστισμένη εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση είναι εγκληματίας, καθώς με το συνωστισμό της εκμηδένησε ένα έγκλημα γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών