Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο extra3 για προανακριτική και μιζο-ΠΑΣΟΚ

Δείτε το βίντεο...

10 σχόλια:

  1. ρε παιδιά τι φωτογραφίες είναι αυτές στο πρώτο θέμα.. είναι δυνατόν, μόνοι μας θα τους δίνουμε όπλα για να μας πολεμάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ανωνυμε, συγγνωμη κιολας αλλα τρικυμια εν κρανιω, ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις 2 βασικα πραγματα, πρωτον εαν ξυθει στραβα Χρυσαυγιτης εχει γινει πρωτη ειδηση, δευτερον οι παντοειδης απειλες και εξυβρισεις σε ολην την Ελληνικη επικρατεια εναντιον οτιδηποτε Ελληνικου σε συνθηματα του αναρχοκσμμουνισμου ειναι αορατες για τα ανθελληνικα μιντια του καθεστωτικου μπολσεβικισμου και τελος πως αυτο το γεγονος μπορει να το στησει και να προβαλλει η τελευταια κατσαριδα των εξαρχειων και να γινει πρωτη ειδηση απο την μαρξιστικη συμμορια των μιντια?
    Ελεος δηλαδη που οτι βλεπετε στα μιντια το κανετε μπαντιερα και θεμα καθοσιώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε καλέ μου άνθρωπε συμφωνώ 1000% με αυτά που λές... απλά θέλει προσοχή στα πάντα, απο δέκα φορές τσεκάρισμα.
      αφου το ξέρουμε οτι όσο θα περνάει ο καιρός θα δίνουν μεγαλύτερη πίεση

      Διαγραφή
  3. Αντε πνίξου βρε Βενιζέλο άχρηστε..... δεν υπάρχει ξενοφοβία, αντισημιτισμός και ισλαμοφοβεία γελοίε... υπάρχει λαθρολαγνεία, εβραιολαγνεία και ισλαμολαγνεία...... ΑΧΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν το χοντροβουβαλο είναι Εβραίος ? η κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας απαντήσετε παρακαλώ για τις περιβόητες φωτογραγίες με τους νεοναζί.
    Να μας πείτε παρακαλώ πια είναι η άποψή σας για τα εργασιακά ποιος είναι ο κατώτερος μισθός που θέλετε; Πόσες ώρες την εβδομαδα πρέπει να δουλεύει ένας εργαζόμενος;Μην ξεχνάτε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σας είναι εργάτες.
    Ήμουν στην συγκέντρωση σας στηρίζω αλλά πρόβατο δεν είμαι,δεν είναι δυνατόν να φτύνουμε αίμα για να σας στηρίζουμε και να βγαίνετε φωτογραφίες με διάφορους τύπους και να δίνετε τροφή στα ερυθρά σκουλήκια της αριστεράς.
    Τα έγραψα εδώ επειδή ξέρω πως όλοι από το κόμμα διαβάζουν τα σχόλια ,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια ερωτήματα με τον 8:31 θα ήθελα να θέσω κι εγώ.Στηρίζω την Χ.Α απο τις δημοτικές του 2010,προσπαθώ να προσηλυτίσω κόσμο που έχει ακόμα τσίμπλα στα μάτια και να τον φέρω στο κίνημα και έρχονται τώρα αυτές οι φωτογραφίες με αυτούς τους μυστήριους απο την γερμανία και που είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με το προχθεσινό δελτίο τύπου ότι το κίνημα δεν έχει την παραμικρή επαφή με οργανώσεις του εξωτερικού αλλά και με την τελευταία συνέντευξη του Ν.Μιχ. στο crash όπου δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν μπορούμε ως Ελληνες εθνικιστές να έχουμε σχέση με αυτούς που μας αποκαλούν τεμπέληδες.Οπότε 2 πράγματα συμβαίνουν:ή οι φωτογραφίες είναι προιόν φωτομοντάζ και οφείλει το κόμμα να βγάλει σχετική ανακοίνωση και να το καταγγείλει ή κάποιοι μάς δουλεύουν θεωρώντας τους απλούς Έλληνες εθνικιστές κάτι σαν ιθαγενείς του αμαζονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης πριν λίγο βγήκε στο extra και είπε οτι οι τύποι ζητήσαν συνέντευξη χωρίς να γνωρίζει η ΧΑ ποιοί είναι ακριβώς.
      Τέτοια χοντρά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται.. δεν έχουμε ανάγκη κανένα ξένο, είτε υπήρχαν παλιά σχέσεις, είτε όχι.
      Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑ ΑΜΕΣΑ.
      δεν επιτρέπονται χάρισματα στους αντιπάλους, ειδικά τώρα που τους έχουμε με το κεφάλι πατημένο κάτω.

      Διαγραφή
    2. Είμαι ο 10:01 που έκανε το σχόλιο πιο πάνω.Τον άκουσα τον Ηλία και οι εξηγήσεις του με κάλυψαν απόλυτα.Αλλά ρε Λιάκο γαμώ την πουτάνα μου,δεν αφήνεις ένα τέτοιο σοβαρό θέμα να κυλιέται έτσι όλη την ημέρα,να το έχουν αναλάβει τα καθεστωτικά αρδάκια για να κάνουν αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα και να λες εσύ ότι δεν το θεώρησες το θέμα τόσο σοβαρό για να βγει δελτίο τύπου.Ήμαρτον δηλαδη,έχουν ξεσαλώσει απο το μεσημέρι όλες οι αριστερές κουράδες και ευτυχώς που στο εξτρα ο Παυλόπουλος τήρησε την δεοντολογία και δεν αφήσε αυτη την σκατοσακούλα της κουμουνδούρου που ήταν στο στούντιο να κάνει προπαγάνδα και να βγάλει χολή κατά του κινήματος.Όπως λέει και ο 11:30 τώρα που τους έχουμε με το κεφάλι πατημένο στο χώμα σαν τα σκουλήκια δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη έστω και απο αφέλεια.

      Διαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι,

    Η Χρυσή Αυγή για το θέμα των "νεοναζί" από τη Γερμανία απαντά με επίσημη δημοσίευση από το site της..
    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-stis-geloiothtes-peri-diasundesewn-me...-neonazi-binteo

    Για ότι σας γεννά περισσότερες απορίες στείλτε μου να σας απαντήσω

    Ο Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών